Valitse sivu

Ajankohtaista

9 reikäisen kierroksen ilmoittaminen NexGolfissa

15.04.2020 | Ajankohtaista

Mikäli tiedät pelaavasi vain 9 reikää, niin muistathan ilmoittaa tästä hyvissä ajoin ennen kierrosta. Tämä onnistuu kätevimmin heti varauksenteon yhteydessä tai sen jälkeen muokkaamalla varausta. Voit myös ilmoittaa caddiemasterille pelaavasi 9 reikää mikäli et pääse sitä itse NexGolfin kautta tekemään. Kun ilmoitat 9 reiän kierroksesta, voimme tarjota toiselle pelaajalle tyhjäksi jäävää paikkaasi takaysille. Näin vältymme turhan ei-oon myymiseltä ja voimme tarjota useammalle pelimahdollisuuden.

Vapaaksi jääneitä ”takaysikierroksia” ei valitettavasti voi varata NexGolfin kautta. Mikäli haluaisit päästä pelaamaan 9 reikää, voit tiedustella caddiemasterilta vapaita takaysejä. Caddiemasterilla on olemassa oma varauskalenteri näille.

HUOM! Mikäli sinulla on ogelmia mobiilisovelluksen toimivuuden kanssa, tarkistathan ensimmäiseksi että sinulla on varmasti käytössäsi uusin versio (voit tarkistaa päivitykset sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store). Toinen asia mitä kannattaa kokeilla, on kirjautuminen ulos ja uudelleen kirjautuminen takaisin. Mikäli sinulla on siltikin ongelmia ole yhteydessä caddiemasteriin. Mikäli sovellus antaa jonkin virheilmoituksen, kannattaa tästä ottaa kuvakaappaus ja toimittaa se sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.

Lisää NexGolf ohjeita TÄÄLLÄ

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf