Valitse sivu

Ajankohtaista

Anna-Maria Lehtoselle EM-hopeaa

17.06.2013 | Ajankohtaista

Ansku Lehtonen saavutti hopeaa EGA:n henkilökohtaisissa seniorien EM-kilpailuissa Tallinnan lähistöllä Estonian Golf &Country Clubilla. Ansku pelasi lauantaina päättyneissä kilpailuissa kolme kierrosta hienosti 74+74+76 (+8). Voitto meni Ruotsiin Hele Maxelle (+5).

Olosuhteet kilpailussa olivat melko tuuliset, varsinkin viimeisenä päivänä tuuli erityisen kovaa. EGCC:n kentällä on paljon vettä ja Anksun tarkka peli oli kentällä valttia: Kolmen kierroksen aikana Anskulta ei hukkunut yhtään palloa. ”Peli tuntui harkkakierroksesta lähtien helpolta, kaikki osa-alueet oli kunnossa”, Ansku kertoi kysyttäessä miltä peli tuntui. Viimeisen kierroksen kisa-asetelmasta Ansku vastaa: ”En ole varmaan ikinä jännittänyt nin paljon kuin ykkösen tiiboksissa viimeisenä päivänä. Pelasin vain omaa peliä, en ollut tietoinen muiden pelaajien tuloksesta”.

Vaikka golf on Virossa vielä varsin uusi laji, kilpailujen järjestämiseen he todella panostavat. ”Järjestelyt olivat mahtavat alku- ja päätösseremonioineen ja gaalaillallisineen. Tunnelma klubilla oli kotoisa” kehuu Ansku naapurimaan järjestelyitä.

Anskun ensimmäinen vuosi senioreissa on lähtenyt käyntiin upeasti, onnea Ansku!

International European Seniors Championship 2013 Tulokset

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf