Valitse sivu

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat kaudelle 2024

11.01.2024 | Ajankohtaista

Pickala Golf on yksi Pohjoismaiden suurimmista golfkeskuksista, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää, monipuoliset harjoitusalueet sekä oheispalvelut. Pickala Golfin tavoitteena on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka tarjoaa rentoja, hauskoja ja energisoivia golfkokemuksia.

 

Kentänhoitajia ja puutarhurin apulaisia kaudelle 2024

Määräaikainen työsuhde

Meillä saat työskennellä ulkoilmassa kauniissa ympäristössä mukavien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluu ruohonleikkuuta, bunkkereiden haravointia sekä muuta kentänhoidollista työtä. Mikäli taas koet että puutarhurin apulaisen työt olisivat mielekkäitä niin työn kuva olisi toimia erilaisissa puutarha-alan töissä. Golfin tuntemus lajina ei ole pakollista eikä myöskään aikaisempi työkokemus, mutta odotamme sinulta hyvää asennetta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää ja hae työpaikkaa

 

Kentänhoitaja robotiikan kehittämiseen ja kausityöntekijöiden perehdyttämiseen

Vakituinen työsuhde

Haluatko olla osallisena Pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen Pickala Golfin ainutlaatuisissa kenttäprojekteissa sekä samalla saada vastuullesi yhden golfkenttien tärkeimmistä töistä, kausityöntekijöiden perehdyttämisen ja heidän suoriutumisesta huolehtimisen? Tärkeänä osana tehtävänkuvaasi on lisäksi robotiikasta vastaaminen ja sen kehittäminen, yhdessä kenttämestarin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, golfkauden 2024 alussa.

Lue lisää ja hae työpaikkaa

 

 

Haemme caddiemasteria vahvistamaan tapahtuma- ja sometiimiämme kaudelle 2024

Hakuaika on päättynyt – haastattelemme parhaillaan hakijoita ja teemme valinnat 2.2.2024 mennessä

Pickalassa järjestetään toistasataa tapahtumaa vuosittain. Meillä on vankka kokemus kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä intohimo luoda, palvella ja toteuttaa onnistuneita tapahtumapäiviä golfin parissa. Suomen suurimmassa golfkeskuksessa päivät ovat vaihtelevia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä etenkin tapahtumakaudella vauhdikkaita työpäiviä. Tapahtuma- ja sometiimissä työskentelet tiiviissä yhteistyössä palvelupäälliköiden sekä tapahtumakoordinaattorin kanssa. Huikea mahdollisuus esimerkiksi aiemmin caddiemasterina työskenneille syventää omaa osaamistaan!

Caddiemastereita kaudelle 2024

Hakuaika on päättynyt – haastattelemme parhaillaan hakijoita ja teemme valinnat 2.2.2024 mennessä

Haemme asiakaspalveluumme reippaita caddiemastereita golfkaudelle 2024. Haluamme tuottaa asiakkaillemme mieleenpainuvia kohtaamisia ja caddiemasterit ovatkin avainasemassa niiden luomisessa. Iloisuus, hymy, viitseliäisyys, välittäminen sekä halu kehittyä työssä ovat meille ja varmasti myös sinulle tärkeitä. Golfin tuntemus ja aiempi asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta ennen kaikkea haemme iloisia, asiakaslähtöisiä persoonia!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf