Valitse sivu

Ajankohtaista

Erkko Heikkinen ja Sandra Salonen vahvistamaan toimiston tiimiä

07.07.2021 | Ajankohtaista

Erkko Heikkinen ja Sandra Salonen vahvistavat Pickala Golfin toimistoa määräaikaisilla nimityksillä 2022 loppuvuoteen asti Sanna Haaviston jäädessä äitiyslomalle 24.7.2021 alkaen.

Erkko on aloittanut työt Pickalassa 28.6. toimistopäällikkönä. Erkolla on kymmenen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä Peuramaa Golfissa.

35- vuotias Heikkinen asuu vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa Espoon Laaksolahdessa. Golfia hän on harrastanut melkein koko ikänsä ja golf on edelleen hänen suuri intohimonsa, vaikka kentällä hän ei aivan yhtä paljon ehdikään enää viettää aikaa näinä kuuluisina ruuhkavuosina. Laajaa kokemusta ja näkemystä löytyy täten niin pelaajan kuin työntekijänkin roolissa.

”Pickala Golf on upea kokonaisuus ja olen erittäin innoissani sekä kiitollinen pääsystä työskentelemään yhdellä Suomen vetovoimaisimmista golfyhteisöistä”, Heikkinen iloitsee.

Sandra Salonen aloitti työt Pickalassa jo tammikuussa, työnkuva laajenee Haaviston äitiysloman myötä. Sandran työnimike on seurakoordinaattori.

”On ollut todella hienoa olla osa Pickala Golfin yhteisöä tammikuusta 2021 lähtien. Olen itse pelannut kilpaa golfia noin 11 vuotta. Golf on vienyt minut kaikkialle maailmalle. Yksi unelmistani golfurallani oli saada stipendi Yhdysvaltoihin yliopistoon. Näin kävi ja valmistuin 2020 keväällä Florida State Universitystä Sport Management kandidaatiksi. Nyt kilpagolf on jäänyt sivuun ja on aika työelämälle. Minulla on kova motivaatio kehittyä työntekijänä ja olla mukana tuottamassa loistavia kokemuksia Pickalalaisille. Ihanaa olla osa Pickalan perhettä.”

Toivotamme Erkon ja Sandran lämpimästi tervetulleiksi osaksi Pickalan yhteisöä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf