Valitse sivu

Ajankohtaista

Garden, lähipelialueet, range ja Seasiden 9 reikää avataan tällä viikolla

12.04.2023 | Ajankohtaista

Kevät on pitkän odotuksen jälkeen edennyt siihen pisteeseen, että pääsemme avaamaan harjoitusalueet sekä Seasiden 9 reikää (väylät 10-18) tällä viikolla. Seasiden etuysi (rannan puoli) pidetään ennakkotiedoista poiketen vielä huhtikuussa suljettuna, nopeuttaaksemme kastelujärjestelmän remontin viimeistelytöiden valmistumista. Aikainen talvi aiheutti Seasiden rannan (väylät 1-9) kastelujärjestelmän remontin keskeytymisen ennenaikaisesti marraskuussa. Töitä päästään jatkamaan viikolla 16, kun maa on riittävästi sulanut. Kun tekniikka on asennettu loppuun ja pelin kannalta olennaiset kaivannot on täytetty, tulemme avaamaan myös Seasiden rannan pelaamiselle.

Forestilla on vielä paikoitellen lunta. Forestin tilannetta tarkastellaan päivittäin ja avaamme Forestin heti kun se on mahdollista. Kannattaa siis ottaa kotisivumme, Facebook ja Instagram aktiiviseen seurantaan. Parkia valmistellaan Ladies European Tour osakilpailua varten. Golfin naisten Euroopan kiertueen (LET) osakilpailu pelataan kesä-heinäkuun vaihteessa Pickalan Park-kentällä. Haluamme varmistaa Parkin huippukunnon niin LET-kilpailijoille kuin pickalalaisillekin tulevalle kaudelle. Tämä tarkoittaa ylimääräisiä kentänhoitotoimia. Park tullaan tämän vuoksi pitämään vielä kaksi viikkoa kiinni. Park tullaan avaamaan pe 28.4.2023. 

 

GARDEN PAR3, LÄHIPELIALUE JA PUTTIVIHERIÖT

Avataan torstaina 13.4.2023 klo 12.00

 

SEASIDE 9 REIKÄÄ (10-18)

Seasiden takaysi (väylät 10-18) avataan perjantaina 14.4.2023

Ajanvaraus Seasiden takaysille on auki. Jotta varmistamme peliaikojen riittävyyden kaikille halukkaille, ei kahden peräkkäisen 9 reiän varaaminen ole mahdollista etukäteen. Mahdollisia tyhjäksiä jääneitä paikkoja voi varata caddiemasterilta samana päivänä. Omat pelaajat voivat varata aikoja NexGolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille. Vieraspelaajat voivat varata aikoja toistaiseksi ainoastaan soittamalla caddiemasterille. Otamme Teetime -vieraspelaajavarauksen käyttöön sitten kun myös Forest on saatu auki. Ajanvaraus normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan.


RANGE

Pallokone otetaan käyttöön lauantaina 15.4.2023. Lyöminen sallittu rangen oikean puolen matoilta. Rangekatos suljettu. Lisätietoa TÄÄLLÄ.

 

Mukavia kevätpelejä!

Ajankohtaiset kevään aukiolotiedot

Hinnastot

Jotta varmistat itsellesi sujuvan pelikauden aloituksen niin tarkistathan etukäteen, että sinulla on kausimaksut maksettuna, pelioikeusilmoitus tehty ja pääset kirjautumaan NexGolfiin. Tutustuthan myös peliohjesääntöömme ja muihin tärkeisiin ohjeistuksiimme TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf