Valitse sivu

Ajankohtaista

Hallitus tiedottaa

26.02.2015 | Ajankohtaista

Vuoden 2015 ensimmäinen Oy Pickala Golf Ab:n hallituksen kokous pidettiin 19.2. talvisen vetisessä Pickalassa.

Kokouksen aluksi hallitus teki katselmuksen terassi-, klubi- ja ravintolatiloihin selventääkseen mahdollisesti tarvittavia korjauksia. Toimitusjohtaja tuo hallitukselle esityksen näiden tilojen korjaussuunnitelmasta kustannusarvioineen maalis – huhtikuun aikana, jonka jälkeen hallitus arvioi hankkeen laajuutta, aikataulua ja toteutusmallia tehdäkseen esityksen yhtiökokoukselle.

Hallitus sai niin ikään selvityksen Seasiden ykkösväylän ja kakkosväylän viheriön samoin kuin harjoitusviheriön tilanteesta.

Toimitusjohtajan mukaan ykkösväylä pyritään ottamaan käyttöön viheriöineen avauskilpailussa.

Kakkosväylän viheriön kylvötyöt on tehty syksyllä ja tavoite on, että viheriö otetaan käyttöön heinäkuun alussa riippuen kevään ja alkukesän säätilanteen vaikutuksesta kasvuun.

Harjoitusviheriön valmistumisen tarkemmasta ennusteesta kerrotaan myöhemmin keväällä. Harjoitusviheriön ja kulkureittien rakennustyön ja viimeistelyjen ajan Seasiden ykkösväylän backteen normaali paikka on poissa käytöstä kunnes harjoitusviheriön rakennustyö on valmis.

Kenttien viheriöillä on ollut ilmojen vaihtelun vuoksi jäätä ja kentän hoidossa on paneuduttu erityisesti jään mahdollisesti aiheuttamien vaurioiden minimointiin.

Uuden kenttämestarin hakuprosessi on ollut käynnissä alkuvuodesta ja tavoite on, että uusi kenttämestari aloittaa viimeistään huhti – toukokuun vaihteessa.

Hallitus keskusteli laajasti Pickalan kehittämisestä hyväksytyn strategian mukaisesti. Hallitus päätti jatkaa keskustelua ja informoi asiasta keväällä osakkaiden tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa 16. huhtikuuta.

Hallitus keskusteli yhtiölle tarjotuista uusista yhteistyösopimuksista. Toimitusjohtaja, yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja seuran puheenjohtaja valtuutettiin jatkamaan neuvotteluja.

Toimitusjohtaja esitteli vuoden 2015 toimintasuunnitelman, jossa on määritelty eri osa-alueiden tehtävät ja tavoitteet vuodeksi 2015. Hallitus hyväksyi toimintasuunnitelman. Osakkaita informoidaan asioista huhtikuun tiedotustilaisuudessa ja myös vuosikokouksessa 23. huhtikuuta.

Hallitus hyväksyi peliohjesäännön vuodelle 2015. Ohjesääntöön tuli yksi muutos verrattuna vuoden 2014 sääntöön. ”Osakkeenomistaja voi varata yhden (1) lähdön/päivä aikaisintaan kymmenen (10) päivään etukäteen.” Aiemmin varausaika oli 14 päivää.

Hallitus hyväksyi myös vuoden 2015 green fee -hinnoittelun pääperiaatteet niin vieraspelaajille kuin pelioikeuden haltijoille sekä Redcard -korttien haltijoille. Hinnoittelusta tiedotetaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Hallitus päätti, että yhtiön verkkosivut uudistetaan ja toimitusjohtaja valtuutettiin neuvottelemaan sopimus.

Hallitus päätti myös, että Pickala Golf -lehti ilmestyy vuonna 2015 vain keväällä. Organisaatio-, osakas- ja jäsenviestintää tehostetaan uutiskirjeissä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf