Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Haluatko pickalalaiseksi kaudelle 2020?

08.01.2020 | Ajankohtaista

Oletpa sitten kokenut golfari tai vasta-alkaja, toivotamme sinut tervetulleeksi Pickalaan! Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä, huippuluokan palveluista ja energisestä yhteisöstä. Golfin aloittaminen tai rakkaan harrastuksen jatkaminen käy meillä helposti! Sinulla on 3 tapaa ryhtyä pysyvämmin pickalalaiseksi ja voit tutustua niihin paremmin alla olevista linkeistä. Jos kaipaat apua aloittamiseen, ota rohkeasti yhteyttä toimiston henkilökuntaan tai tule juttusille paikan päälle!


Osta osake

Osakkeen omistaminen Pickalassa on verrattain riskitöntä: osakkeet liikkuvat hyvin ja Pickalan talous on vahvalla pohjalla. Osakkeenomistajana saat aina eniten, mm. REDCARD-edut!

Kauppapaikkaan

Vuokraa pelioikeus

Jos et halua sitoutua, pelioikeuden voi myös vuokrata osakkeenomistajilta kausi kerrallaan. Vapaana olevat pelioikeudet vaihtavat omistajaa kauppapaikassamme. Myös pelioikeudella pääset kiinni huippuetuihin!

Vuokralle tarjottavat pelioikeudet

Osta nuoriso-, opiskelija- tai junioripelioikeus

Yhtiöllä on yhteensä 100 juniori- ja opiskelijapelioikeutta. Junioripelioikeuksia vuokrataan hakemusvuonna enintään 21 vuotta täyttävien käyttöön vuodeksi kerrallaan. Junioripelioikeuden hinta on 290 euroa. Opiskelijapelioikeuksia vuokrataan hakemusvuonna enintään 26 vuotta täyttävien käyttöön vuodeksi kerrallaan. Opiskelijapelioikeuden hinta on 480 euroa. Pelioikeuden saajilta edellytetään Pickala Golf Club Ry:n jäsenyyttä.

Yhtiöllä on lisäksi rajoitettu määrä nuorisopelioikeuksia. Nuorisopelioikeuksia vuokrataan hakemusvuonna enintään 30 vuotta täyttävien käyttöön vuodeksi kerrallaan. Nuorisopelioikeuden hinta on 695 €. Pelioikeuden haltijan ei tarvitse olla Pickala Golf Club ry:n jäsen, mutta on oikeutettu halutessaan liittymään jäseneksi.

Osta nuorisopelioikeus Osta opiskelijapelioikeus Osta junioripelioikeus

Liity jäseneksi

Seuran jäsenyys liittyy pelioikeuden hankintaan, poikkeuksena alle 16-vuotiaat voivat olla jäseniä ilman pelioikeutta. Jäsenyys on helppo pitää samassa paikassa kuin missä pääsääntöisesti pelaa.

Liity jäseneksi

Pickala tutuksi

Etkö ole ennen käynyt Pickalassa? Alla olevasta linkistä löydät lisätietoja kentistä ja palveluistamme. Tervetuloa ihastumaan energiseen Pickalaan!

Lue lisää

Ota yhteyttä

Pickalassa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta – me olemme täällä sinua varten! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä: soita, laita viestiä tai poikkea paikan päälle.

Tutustu henkilökuntaan

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf