Valitse sivu

Ajankohtaista

Honkarakenne Pickala Golfin pääyhteistyökumppaniksi

27.05.2021 | Ajankohtaista

Oy Pickala Golf Ab ja Honkarakenne Oyj ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta. Honkarakenne tulee näkymään kattavasti Pickalan kenttäalueella, tapahtumissa ja alueen kehittämisessä.

Kolmivuotisen yhteistyön (1.1.2021 – 31.12.2023) tavoitteena on hyödyntää molempia osapuolia brändiarvon kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa ja yhteisen verkoston luomisessa. Sopimus sisältää kaupallista yhteistyötä Pickala Golfin omistamissa ja hallinnoimissa toimitiloissa, markkinointi- ja viestintävälineissä sekä vuosittaisissa tapahtumissa.

Sopimuksen myötä Pickalan aluetta kehitetään modernilla hirsirakentamisella, joista ensimmäisenä nousee rangen lyöntikatos ja kaksi kenttä wc:tä. Lisäksi Honkarakenne saa yksinoikeiden tenniskentän alueen markkinointiin ja myyntiin.

– Kehitämme Pickalaa kohti Suomen vetovoimaisinta golfin sekä hyvän olon vapaa-ajankeskusta. Tässä kehityksessä maailman johtava hirsitalovalmistaja Honkarakenne on ihannekumppani lisäarvon luonnissa. On iloinen uutinen, että pääsemme jatkamaan Pickalan ja Honkarakenteen yhteistyötä, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

– Pickala on upea luonnonläheinen paikka golfin harrastamiseen. Pickalalla ja Honkarakenteella on yhteinen arvopohja – molemmat kunnioitamme luontoa ja haluamme tuottaa laadukkaita elämyksiä vapaa-aikaan. Uskon, että nyt yhteistyösopimus tuottaa lisäarvoa molempien yritysten asiakkaille, sanoo Honkarakenteen markkinointijohtaja Sanna Huovinen.

Pickala Golf on kuluneella kaudella tehnyt useita merkittäviä yhteistyösopimuksia mm. Harvian, Wihurin, DEFA:n ja Gigantin kanssa. Kaikkien kumppanien kanssa haetaan yhteistä arvopohjaa, jonka päälle rakentaa lisäarvoa molemmille osapuolille.

Emme poikkeusoloissakaan halua tinkiä toimintamme ja palvelujemme laadusta, vaan ylläpidämme ja kehitämme aluetta jatkuvasti myös yhteiskumppanuuksien osalta, Janne Pelkonen summaa lopuksi.

Oy Pickala Golf Ab koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3- kentästä. Honkarakenne Oyj on laadustaan ja innovaatioistaan tunnettu ja arvostettu hirsitalojen valmistaja.

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
+358 40 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Sanna Huovinen
Markkinointijohtaja
Honkarakenne Oyj
+358 40 1978 707
sanna.huovinen(a)honka.com
honka.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf