Valitse sivu

Ajankohtaista

Hyvä ruoka, parempi golf- Opetusvideolla uusi ravintoloitsijamme Sebastian Kuhlefelt

07.04.2020 | Ajankohtaista

Pickalan uusi ravintoloitsija Sebastian “Sebu” Kuhlefelt kävi MR Golf Schoolin Head Coach Tommi Laiton tunnilla. Katso videolta, minkälaisia herkkuja Pickalassa päästään nauttimaan tänä vuonna ja mikä on uuden ravintoloitsijan suhde golfiin.

Ravintola Spoon sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen

Vaikka elämme hankalia aikoja niin Spoonissa yritämme parhaamme mukaan mukautua tilanteeseen. Kehitämme ja kokeilemme uusia ja turvallisia tapoja palvella asiakkaitamme. Aina leveällä hymyllä höystettynä!

Toimitamme päivittäin lämpimiä kotiruokalounaita (Lounaslista 6.-9.4.) noin 15 km säteellä Pickalasta ilman toimituskuluja. Ja kentillä kiertää Spoonin kahvila-auto joka päivä 10-18 (säävarauksella), jonka voit myös tilata suoraan luoksesi soittamalla numeroon 044 975 5502.

Pääsiäiseksi olemme suunnitelleet Pääsiäisboksit, joista jokainen kokemattomampikin kokki selviää. Kotiin toimitettu 3 ruokalajin illallinen jonka sinä pääset viimeistelemään ohjeidemme avulla! Toimitamme pääsiäisbokseja 10.4 ja 12.4.  Olemme myös lisänneet menuuseen kalavaihtoehdon pääruoalle, Spoonin savulohta, Sahrami aiolia, Batattipyrettä ja Kauden grillikasviksia.

Pääsiäisen jälkeen aloitamme myös Á la Carte ruokien kotiinkuljetukset iltaisin ja viikonloppuisin. À la Carte listamme herkkuja on myös mahdollista noutaa ravintolasta.

Toivottavasti pääsemme palvelemaan myös Juuri sinua tulevan kauden aikana!

 

Sebastian Kuhlefelt
Ravintoloitsija
Ravintola Spoon Pickala

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf