Valitse sivu

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen, maksaminen ja peruminen – käytännöt 1.6.2021 alkaen

01.06.2021 | Ajankohtaista

 

Golfin suosion ollessa huipussaan ovat etenkin viikonloput ennakkoon lähes poikkeuksetta täyteen varattuja. Jotta lähtöaikoja riittää kaikille halukkaille eikä aikoja varata joka päivälle vain varmuuden vuoksi, teimme ennen kauden alkua rajauksia voimassa olevien varausten määrään. Lisäksi tehostimme NO SHOW -lähtöjen seurantaa. Kaikille perumatta jättäneille tai viime hetkellä peruneille olemme lähettäneet peliohjesäännön mukaisen No Show -laskun. Kun pelioikeudella pelaava henkilö ei ole kuitannut itseään pelikierrokselle, tarkistamme tilanteen joko Club Hostin tai caddiemasterin toimesta. Näitä tarkastuksia on ollut todella paljon ja suurin osa on vain unohtanut kuitata itsensä kierrokselle.

Kun tulet pelaamaan, muistathan ilmoittautua ennen kierrosta saapuessasi Pickalaan. Kun et pääsekään pelaamaan, muistathan perua viimeistään 3 tuntia ennen. Näin lähtöaikoja riittää kaikille halukkaille ja aidot No Show -tapaukset saadaan vähenemään.

 

Pelioikeudella tai sähköisellä sarjakortilla pelaavat

Ilmoittautuminen kierrokselle ensisijaisesti NexGolf mobiilisovelluksella (aikaisintaan 1h ennen peliaikaa). Mikäli ilmoittautuminen sovelluksella ei ole mahdollista, voi kentälle saapuessaan ilmoittautua suoraan caddiemasterin toimistoon tai laittaa WhatsApp- tai tekstiviestin Club Hostin numeroon (0405919578).

GPS-PAIKANNUS OTETAAN TAKAISIN KÄYTTÖÖN! Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat ilmoittautua omatoimisesti pelikierrokselle, mikäli ovat sallineet NexGolf-sovellukselle sijaintipalveluiden käytön. Kun sovelluksen on käytettävä sijaintitietoja ensimmäistä kertaa, näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään lupaa. Ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöä, kun on Pickala Golfin alueella. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu näiden määreiden täyttyessä, kannattaa tarkastaa onko sijaintipalvelut käytössä. Tarvittaessa voit pyytää apua caddiemasterilta.
HUOM! Sovellus tulee edelleen avata jotta ilmoittautuminen on mahdollista. NexGolf -sovellus paikantaa sijaintisi vain sovelluksen ollessa avoimena, ei sen ollessa suljettuna

Green feellä, pelilipuilla tai vastaavilla pelaavat

Green fee pelaajien toivomme maksavan ensisijaisesti MobilePaylla (75972, ks. hinnasto) ennen kierrokselle lähtöä tai Teetime.fi kautta varauksen yhteydessä. Mikäli etämaksu ei ole mahdollinen, voi maksun hoitaa myös suoraan caddiemasterin toimistoon (caddiemasterin aukioloaikojen puitteissa).

Mikäli green feetä ei ole maksettu ennen kierroksen alkamista (tai sovittu asiasta etukäteen caddiemasterin kanssa), perimme täyden 90 euron green fee maksun. Ennen caddiemasterin toimiston aukeamista lähtevät pelaajat voivat maksaa kierroksen jälkeen caddiemasterille ja caddiemasterin toimiston sulkemisen jälkeen starttaavat pelaajat laittaa WhatsApp- tai tekstiviestin Club Hostin numeroon 0405919578, mikäli maksaminen MobilePaylla tai Teetimen kautta ei ole mahdollista. Olemme lisänneet valvontaa etenkin ilta-ajoille.

 

Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisen tai maksamisen kanssa, olethan yhteydessä caddiemasteriin joko paikan päällä toimistolla, puhelimitse tai sähköpostitse. Toimisto sijaitsee keltaisessa kartanorakennuksessa, sisäänkäynti pukuhuoneiden yläpuolelta rakennuksen päädystä Voit pyytää aina apua myös kentällä golfautolla liikkuvalta caddiemasterilta tai Club Hostilta. Olemme täällä sinua varten!

Pickala Golf caddiemaster
0600 550 984 (0,89 €/ min+ppm)

caddie.master@pickalagolf.fi

Aukiolotiedot Pickala Tänään -osiossa ja viikko-ohjelmissamme

Sijainnin (GPS) salliminen NexGolf sovellukselle

Mikäli et pääse vahvistamaan varaustasi ja sovellus herjaa ”odotetaan GPS-signaalia”, tulee sinun antaa NexGolf Premium -sovellukselle käyttöoikeudet sijaintiin. Voit tehdä tämän menemällä puhelimesi asetuksiin, valitsemalla sieltä sovellusasetukset (NexGolf) ja antamalla sovellukselle käyttöoikeuden sijaintiin. HUOM! Sovellus tarkistaa sijaintisi ainoastaan silloin kun sovellus on päällä, ei suljettuna. Pelikierroksen vahvistaminen edellyttää sijaintitiedon sallimisen eli pelaaja voi vahvistaa varauksen ainoastaan olemalla Pickalan alueella.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf