Valitse sivu

Ajankohtaista

Janne Pelkonen Pickala Golf Oy:n toimitusjohtajaksi

06.07.2017 | Ajankohtaista

Pickala Golf Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Janne Pelkonen (39). Pelkosella on vahva tausta urheilu- ja elämysliiketoiminnasta Leviltä, jossa hän on ollut mm. Audi FIS Ski World Cupin pääsihteerinä, Levin Golf & Country Clubin toimitusjohtajana sekä Levi Eventsin toimitusjohtajana. Pickalaan hän siirtyy 16.8.2017 Koripalloliiton kehitys- ja myyntijohtajan tehtävistä.

Pickala Golf Oy on kehittynyt kiitettävästi kohti tavoitettaan Suomen vetovoimaisemmaksi ja parhaiten palvelevaksi golfyhteisöksi. Uuden toimitusjohtajan valinnan myötä Pickala ottaa seuraavan askeleen palvelukonseptin kehittämisessä muuttuvassa ja yhä haastavammassa toimintaympäristössä.

”Pickalan toimitusjohtajan avoin positio herätti kiitettävästi kiinnostusta, ja olen iloinen, että pystyimme valitsemaan laajasta ja laadukkaasta hakijajoukosta Jannen jatkamaan Pickalan kehittämistä. Janne pystyy kokemuksellaan, osaamisellaan ja innovatiivisuudellaan vastaamaan Pickalan kunnianhimoiseen kehityshaasteeseen.” Pickalan Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Nygård sanoo.

Pelkonen viimeistelee eMBA opintojaan Oulun Yliopistossa. Hänellä on myös pitkä tausta jääkiekkovalmentajana.

”Tällaisia mahdollisuuksia on harvoin tarjolla. Pickalassa on loistavan pohjatyön ansiosta mahdollisuus luoda uusia palvelukonsepteja osakkeenomistajille, jäsenille sekä kumppaneille. Pickalan vetovoima syntyy elämyksestä – siitä kokemuksesta, jonka pystymme yhdessä luomaan. Pickalassa voimme nostaa suomalaisen golfin seuraavalle tasolle.” Janne Pelkonen  iloitsee.

PICKALA GOLF OY

Hallitus

 

Lisätietoja:

Peter Nygård, hallituksen puheenjohtaja, puh 050 5431753

 

Pickala Golf on pohjoismaiden suurin golfkeskus. Kolme luonteeltaan täysin erilaista 18 reiän kenttää tekee Pickalasta upean kokonaisuuden, oikean golfarin unelman. Pickalan kentät ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa: väylät kulkevat peltomaisemissa, merenrannassa ja kumpuilevassa metsässä. Kolme 18 reiän kenttää tarjoaa edellytykset niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihin.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf