Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Hoitovastikemaksut laskutettu 8.1.2021 – näin löydät laskusi

11.01.2021 | Ajankohtaista

Olemme laskuttaneet hoitovastikemaksut 8.1.2021. Laskut lähtivät ensisijaisesti sähköpostitse (viestin lähettäjänä NexGolf). Mikäli laskua ei näy, tarkistathan myös roskapostisi. Osalle laskut lähtevät postitse viikon 2/2021 aikana. Laskut löydät myös NexGolfista omasta profiilista (ohjeet alla).

Lasku on mahdollista maksaa erissä, mikäli tähän on tarvetta. Ensimmäinen erä 300 euroa (per pelioikeus) tulee maksaa laskun eräpäivänä 29.1.2021. Loppuosan voi maksaa sopivissa erissä ja lasku tulee olla kokonaisuudessaan maksettu viimeistään 30.4.2021. Mikäli haluat maksaa erissä / siirtää eräpäivän huhtikuun loppuun, otathan erikseen yhteyttä toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi.

Huomioithan, että osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää ennen kuin hoitovastike on maksettu. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä.

Käytättehän laskun yksilöllistä viitenumeroa maksaessanne, niin maksu kohdistuu oikealle laskulle. Hoitovastikkeen voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle / liikuntarahalla maksaminen ei ole valitettavasti mahdollista)

PGC ry JÄSENMAKSUT LASKUTETAAN MYÖHEMMIN: Koronarajoitusten vuoksi Pickala Golf Club ry:n syyskokousta ei ole vielä pidetty ja jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat näin ollen vahvistamatta. Laskutamme vuoden 2021 jäsenmaksut NexGolfin kautta sähköpostitse heti kun kokous on saatu järjestettyä.


Näin löydät avoimet laskusi NexGolfista

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi (ohjeet alempana) Pickalan NexGolf järjestelmään osoitteessa pgc.nexgolf.fi (toimii vain nettiselaimella ei mobiilisovelluksessa)
  2. Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla)

Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi. Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-). Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.


Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf