Valitse sivu

Ajankohtaista

Hoitovastikemaksut laskutettu – näin löydät laskusi NexGolfista

07.01.2022 | Ajankohtaista

Olemme laskuttaneet hoitovastikemaksut vuodelle 2022. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostitse (Maventan kautta). Tänä vuonna uutena mahdollisuutena on myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku, perinteisen sähköpostilaskun sijasta. Mikäli laskua ei näy, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion. Osalle laskut saapuvat perinteisen postin kautta noin viikon kuluessa.

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutustietosi ovat ajan tasalla NexGolfissa. Voit tehdä muutoksen itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi. Ethän maksa jäsen- ja hoitovastikemaksuja verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla vaan käytäthän aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla.

Hoitovastike on edelleen mahdollista maksaa erissä, mikäli tähän on tarvetta. Ensimmäinen erä 300 euroa (per pelioikeus) tulee maksaa laskun eräpäivänä 26.1.2022. Loppuosan voi maksaa sopivissa erissä, käyttäen alkuperäisen laskun viitenumeroa. Koko lasku tulee olla maksettuna 31.3.2022 mennessä.

Hoitovastikkeen voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista). Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä.


Näin löydät avoimet laskusi NexGolfista

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi (ohjeet alempana) Pickalan NexGolf järjestelmään osoitteessa pgc.nexgolf.fi (toimii vain nettiselaimella ei mobiilisovelluksessa)
  2. Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla)

Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi. Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-). Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.


Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf