Valitse sivu

Ajankohtaista

Kahden hengen FAST TRACK -kenttä arkisin 28.9.2020 alkaen

28.09.2020 | Ajankohtaista

Keväällä pelattiin COVID-19 rajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti kahden hengen ryhmissä, jolloin kierrosajat olivat selkeästi nopeampia. Nopeat kierrokset saivat silloin paljon hyvää palautetta. Tälläkin hetkellä kahden hengen ”fast track” -lähdöissä on ollut mahdollista pelata yhdellä kentistämme, aamuisin klo 9.00 asti. Nämä lähdöt ovat olleet pidettyjä.

Syksy tuo mukanaan viileämmät ja yhä lyhenevät päivät, joten haluamme tarjota pelaajillemme mahdollisuuden nopeisiin kahden hengen syyskierroksiin. Maanantaista 28.9.2020 alkaen arkisin yhdellä kentistämme pelataan kahden hengen lähdöissä koko päivän. Tällöin ehtii pelata täyden kierroksen vielä normaalia myöhemmillä lähtöajoilla, kierrosaikojen lyhentyessä. Kentän kapasiteetti pysyy tiivistetyin lähtövälein (6 min) lähes samana kuin normaalisti, vain neljä pelaajaa per tunti vähemmän. Ryhmien yhdistäminen yli 2 hengen ryhmiksi  Fast Track -kentällä ei ole sallittu. Kenttä vaihtelee päivittäin.

HUOM! Fast Track tiivistetyillä 6 minuutin lähtöväleillä tarkoittaa, että kentällä tulee toimia ripeästi. Juosta ei tarvitse, mutta kaikessa toiminnassa on pyrittävä siihen, että kenttä rullaa sujuvasti. Fast Track -kentällä pelin tuleekin rullata koko päivän niin, että peliaika ei ylitä 3 tuntia 15 minuuttia. Huomioiden aina takana tulevat pelaajat. Näin töiden jälkeenkin ehtii vielä pelata 18 reikää. Mikäli haluat pelata rauhallisemmassa tahdissa, suosittelemme varaamaan ajan jommalle kummalle muista kentistämme. Arkipäivisin äkkilähtökentällä on yleensä parhaiten tilaa.

Muutos nykyiseen on ainoastaan se, että fast track on käytössä vain arkisin ja silloin koko päivän. Viikonloppuisin normaalit neljän hengen lähdöt, ei fast trackia. Äkkilähtökenttä säilyy ennallaan.

Ajanvaraus arkisin:
1 kenttä ajanvaraus (4 hengen lähdöt 10 min välein)
1 kenttä ajanvaraus fast track (2 hengen lähdöt 6 min välein)
1 kenttä äkkilähtökenttä*

Ajanvaraus viikonloppuisin:
2 kenttää ajanvaraus (4 hengen lähdöt 10 min välein)
1 kenttä äkkilähtökenttä*

————————————————–

*) Äkkilähtökenttä, johon ajanvaraus aukeaa omille pelaajille ja heidän vierailleen NexGolfissa edellisiltana klo 18.00. Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja äkkilähtökentälle samana päivänä. Lähdöt 10 minuutin välein (4 hengen lähdöt). Äkkilähtökentän tasatunnit varattavissa klo 10.00-19.00 välisenä aikana REDCARDILAISILLE paikan päältä, enintään kaksi tuntia ennen (tai seuraava vapaa aika). Mikäli lähtö on vapaana alle 30 minuuttia ennen, voidaan se antaa myös muille pelaajille.

Katso viikko-ohjelmastamme milloin mikäkin kenttä on vuorossa

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf