Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

PÄIVITETYT TOIMINTAOHJEET 21.5.2020

21.05.2020 | Ajankohtaista

Luethan ohjeet huolella ennen kuin varaat ajan ja tulet pelaamaan, kiitos!

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöön otosta. Tämän jälkeen linjauksia on tarkennettu useampaan kertaan ja myös Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistuksiaan. Jotta pelaaminen Pickalassa on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia sääntöjä. Nämä säännöt on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen ja ehkäistä vastuullisesti viruksen leviäminen. Pickalassa golfia on mahdollista pelata kontaktittomana (siirtyä autolta suoraan pelaamaan ja kentältä suoraan autolle, koskematta muihin kuin omiin välineisiin). Pyydämme huomioimaan, että vallitseva tilanne on täysin poikkeuksellinen, eikä paluu vanhoihin käytäntöihin ole mahdollista. Luomme uusia käytäntöjä, joissa huomioidaan voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, riittävän turvaetäisyyden säilyttäminen sekä yleinen vastuullisuus koronatilanteessa.

Kaikilla toimillamme pyrimme rajoittamaan ylimääräisten kokoontumisten muodostumista koko golfkentän alueella (etenkin piha-alueet, parkkipaikat ja harjoitusalueet), huomioiden kaikkien kolmen kenttämme välitön läheisyys toisiinsa.

*** Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi (pidätämme oikeuden muutoksiin). ***


Rajoitukset

 • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona

 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

 • Pelaaminen mahdollista 2-4 hengen ryhmissä. Lähtöryhmiä ei voi sulkea muilta pelaajilta, joten varaathan lähtöajan hiljaisempaan ajankohtaan tai sille kentälle minkä ryhmäkoko on sinulle valmiiksi sopivin. Lähtöväli 6-10 minuuttia. Lue lisää TÄÄLTÄ (päivitetty 21.5.2020)

 • Caddiemasterin toimisto on avoinna normaalisti. Ravintolasali, terassi ja suihkutilat otetaan käyttöön 1.6.2020 alkaen. Saunat pysyvät vielä toistaiseksi pois käytöstä (päivitetty 21.5.2020)


Ohjeet ja erikoisjärjestelyt kentällä

  • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.

  • Ethän kättele tai halaile pelikavereita

  • Tulethan paikalle vasta juuri ennen lähtöaikaa ja poistuthan välittömästi pelin jälkeen. Alueelle ei tule jäädä keskustelemaan eikä ”parveilemaan”. Tämä tulee huomioida erityisesti klubin piha-alueilla, parkkipaikoilla ja harjoitusalueilla. Koko ajan tulee pitää kaikkiin henkilöihin sosiaalinen turvaetäisyys eli vähintään kaksi metriä ja muistaa pelaajan oma henkilökohtainen vastuu golfkentän ohjeistuksen noudattamisesta. (päivitetty 20.4.2020)

  • Suosittelemme käyttämään omaa golfkärryä tai kantamaan bägiä. Lainakärryjä käytettäessä tulee kärry palauttaa sille erikseen osoitettuun paikkaan desinfiointia varten. (päivitetty 20.4.2020)

  • Omien golfautojen käyttö on sallittu säävarauksella (HUOM! Vain yksi henkilö per golfauto, poislukien pariskunnat tai samassa perheessä asuvat henkilöt). Golfautojen mahdollinen käyttökielto ilmoitetaan Pickala Tänään -osiossa (päivitetty 10.5.2020)

  • Kentällä olevat pallopesurit on pois käytöstä

  • Kentillä ei ole bunkkeriharavoita. Pelaajien tulee tasoittaa tekemänsä jäljet parhaansa mukaan jaloillaan ja mailallaan. Tilapäinen paikallissääntö koskien bunkkereita: Huonosti tasoitetut/tasoittamattomat kohdat bunkkerissa katsotaan kunnostettaviksi alueiksi, jolloin pelaaja voi vapautua ilman rangaistusta pudottamalla pallon sellaiseen kohtaan bunkkerissa, jossa kunnostettava alue ei häiritse. Tämä tilapäinen paikallissääntö on voimassa toistaiseksi. (päivitetty 6.4.2020)

  • Pidä lipputanko reiässä äläkä koske siihen.

  • Reikien pohjalle on asennettu lieriöt, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä. Ethän nosta muiden palloa reiästä


Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

Pelaajalla voi olla voimassa peliohjesäännön mukaisesti enintään 1 varaus per päivä. Kaksi kenttää on ennakkovarauksessa normaalien ajanvaraussääntöjen puitteissa (RED CARD 10 päivää, SILVER CARD 7 päivää, VIERASPELAAJAT 4 päivää). Kolmas kenttä toimii äkkilähtökenttänä, johon ajanvaraus aukeaa omille pelaajille ja heidän vierailleen NexGolfissa edellisiltana klo 18.00. Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja äkkilähtökentälle samana päivänä. Äkkilähtökentän RedCard -etu (paikanpäältä varattavat tasan ja puolen lähdöt) otetaan käyttöön 1.6.2020 alkaen, kun nykyinen kokoontumisrajoitus loivenee sekä klubiravintola voidaan avata (mahdollisuus odotella lähtöaikaa alueella sisä- tai ulkotiloissa) Äkkilähtökenttä on NexGolfissa erillisenä kenttänä (ns. neljäs kenttä). Kyseisenä päivänä äkkilähtökenttänä toimiva kenttä on näin ollen pois normaalista ajanvarauksesta. Äkkilähtönä toimiva kenttä vaihtelee päivittäin. Vuorossa olevan äkkilähtökentän näet etukäteen lähtöajan kommentista, viikkokalenterista sekä viikko-ohjelmastamme. Vuorossa olevan kentän ja muut aukiolotiedot voi tarkistaa samana päivänä Pickala Tänään -osiosta. Lisätietoa äkkilähtökentästä TÄÄLLÄ(päivitetty 5.5.2020)

HUOM! Pelaamaan ei saa lähteä ilman ennakkovarausta tai yhteydenottoa caddiemasteriin (koskee myös aamu- ja ilta-aikoja). Club Host kiertää kentillä päivittäin. Väärinkäytöstilanteissa pelaaja voidaan poistaa kentältä sekä evätä ajanvarausoikeudet määräajaksi.

No show- käytäntö on voimassa: Mikäli peliaikoja ei peruuteta tai varaus perutaan liian myöhään, lähetetään varauksen tehneelle pelaajalle no show -lasku 25 € / perumatta jäänyt varaus. Peruminen tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen lähtöaikaa.

Mikäli kentät pidetään aamulla suljettuna pakkasen takia, ei lähdöt siirry vaan ne peruuntuvat. Olemme poistaneet aamulähtöjen pakkasvaraukset (8 min lähtöaikamuutosten yhteydessä). Normaalit pakkaskäytännöt ovat kuitenkin voimassa. Vaikka pakkasta ei olisi, kentälle ei voi mennä ilman etukäteisvarausta (tai yhteydenottoa caddiemasteriin). Kun kentät ovat kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin. Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta. Mikäli pakkasta on ennustettu, suosittelemme välttämään aamuvarauksia. Lue lisää Pickalan pakkaskäytännöstä täältä.

Päivitetetty green fee hinnasto TÄÄLLÄ (päivitetty 5.5.2020)

>> Peliaika tulee olla vahvistettuna (ja maksettuna) etukäteen, lue ohjeet ja katso hinnasto TÄÄLTÄ

>> Tarkista tarkemmat aukiolotiedot ja muut ajankohtaiset asiat VIIKKOTIEDOTTEESTA


Lisätietoa

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta

Lue myös Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

17.3.2020 voimaan tuleva valmiuslaki mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Seuraamme sen myötä tulevia päätöksiä ja toimimme niiden mukaisesti.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf