Valitse sivu

Ajankohtaista

Kapteenin kevättervehdys

07.04.2021 | Ajankohtaista

Kausi 2021 saa taas pian jatkoa. Viime vuoden ennätykselliset 117000 kierrosta on melkoinen määrä. Tuleva kausi luultavimmin tulee olemaan edellisen kaltainen eli pelaajia riittää. Jotta meidän jokaisen pelikokemus paranisi entisestään, haluaisin muistuttaa muutamasta asiasta.

Pelinopeus. ”Ready golf” on se termi, joka tarkoittaa sitä, että se pelaaja, joka on valmis, suorittaa lyönnin. Omaan lyöntiin kannattaa valmistautua jo silloin, kun toiset ovat lyömässä. Perussääntönä, jos pysytte edellisen ryhmän vauhdissa, kaikki on kunnossa.

Pallon alastulojäljet ja lyöntijäljet kentällä. Kun jokainen korjaa yhden ylimääräisen alastulojäljen viheriöllä niin eipä pitäisi jälkiä enää näkyä. Kentällä lyöntijälkien korjaaminen eli divotien takaisin laitto kuuluu myös normaaliin golfkäyttäytymiseen. Irtopala kannattaa asettaa oikeaan asentoon ja painaa kunnolla jalalla paikalleen. Teebokseissa on erilliset hiekkaämpärit, joista löytyy hiekka-siemenseosta teeboksien lyöntijälkien korjaamiseen.

Bunkkereiden haravointi kannattaa, näin korona-aikana, tehdä hanskakädellä ja bägiin kannattaa varata käsidesipullo. Bunkkereissa on ajoittain veden valumajälkiä ja niistä vapautumiseen löytyy paikallissääntö. Paikallissääntöihin kannattaa muutenkin tutustua erityisesti Seasiden 17 väylän vesiesteen ja out-rajan osalta. https://pickalagolf.fi/kentat/ohjeet-saannot

Muistakaa kuitenkin, että golfin tulee olla hauskaa. Nautitaan pelaamisesta upeilla kentillämme, mutta muistetaan nuo pikkujutut, jotta jokaisen pelaamisesta tulee vieläkin hauskempaa.

Terveisin
Ossi Pylväläinen,
Kapteeni

Ps. Jos jokin asia askarruttaa niin ota rohkeasti yhteyttä, p. 045 633 4151

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf