Valitse sivu

Ajankohtaista

Kapteenin kynästä: Minkä taakseen jättää sen edestään löytää

14.05.2024 | Ajankohtaista

”Minkä taakseen jättää sen edestään löytää”, näin sanoo sananlasku. Tämä sananlasku toimisi sellaisenaan, mutta muokataan sitä hiukan toiseen muotoon; Minkä edestä löytää, sen taakse voi jättää. Mitä tämä sitten tarkoittaa? No tietysti lyöntijälkiä kentällä. Etenkin heti kauden alussa ja sateiden jälkeen pelipinnat ovat märkiä ja tästä syystä myös allekirjoittanut pystyy lyömään divotin (lyöntijäljen) joka lentää useiden metrien päähän. Näin näköjään moni muukin, mutta valitettavasti ei sitten ole saanut vietyä syystä tai toisesta sitä divottia takaisin paikalleen. Jos sananlaskua miettii alkuperäisessä muodossa, luulisi jokaisen golfarin huolehtivan kentästä siten, että jos minä laitan asiat kuntoon seuraavalle, niin hänkin laittaa seuraavalle ja lopuksi myös minulle itselleni.

Toinen asia mihin olen törmännyt kauden aloituksen aikana ovat nikotiinipussit. Ennen ongelmana olivat tupakantumpit, mutta nykyisin ongelmana ovat valkoiset nikotiinipussit, joita löytyy kentältä sieltä täältä. Hyvä nikotiinipussien käyttäjä, tässä ohje sinulle; Purkin kannessa on pieni kotelo, mihin käytetyn pussin voi käytön jälkeen sijoittaa, ja siitä myöhemmin siirtää roskakoriin.

Siisteys on osa viihtyvyyttä. Kentän hyvä kunto on varmasti jokaisen tahtotilana. Tällöin luulisi jokaisen myös ajattelevan, että Pickala on Minun kotikenttäni. Minun paikkani, missä huolet ja työasiat jäävät taka-alalle sekä ajatukset ovat vain kaikkien rakastamassa lajissa eli golfissa ja hyvissä ystävissä. Mieluiten tämän voisi tehdä paikassa, missä jokainen hoitaa ne pienet asiat kuntoon omalta osaltaan ja näin suoden jokaiselle meille nautittavan golf-kokemuksen.

Valitettavasti kapteenin tehtävä on ”paimentaa” jäsenistöä ja siksi tämä vuodatus. Haluan kuitenkin toivottaa jokaiselle Pickala Golfin jäsenelle loistavaa pelikautta 2024. Tulen kauden aikana henkilökohtaisesti olemaan Pickalassa niin paljon kuin mahdollista, joten nykäise hihasta ja tule juttelemaa ihan kaikesta.

t. Ossi Pylväläinen / PGC Kapteeni

PS. Pelaajan velvollisuudet löytyvät peliohjesäännöstä, joka koskee kaikkia Pickalassa pelaavia

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf