Valitse sivu

Ajankohtaista

Kapteenin syysterveiset

29.08.2023 | Ajankohtaista

Kausi alkaa kääntymään loppusuoralle ja kiihkein kisakausi on juuri menossa. Toivottavasti jokaisen kausi on tähän asti ollut pelillisesti mainio ja nautitaan loppukaudesta.

Muutama sananen asioita, joista olen saanut kuulla kauden aikana. Kentällä käyttäytymisestä on kuulunut jonkin verran ja tässä yhteydessä haluaisin muistuttaa, että pelikaverien huomioiminen kuuluu golfetikettiin. Tämä ei tarkoita, että kentällä tulisi olla tuppisuuna, vaan huomioidaan pelikaverien pelirauha. Muistakaa, että golfin tulee olla hauskaa.

Kentän kunto. Nyt kesän lopulla on kaikki kentät loistavassa kunnossa. Jokaisen golfarin velvollisuus on myös pyrkiä pitämään se sellaisena. Jos lyöt divotin, korjaa se. Jos saat greeniosuman, korjaa alastulojälki. Jos lyöt bunkkeriin, haravoi se lyönnin jälkeen. Nämä ovat pieniä asioita, mutta jokaisen tulee nämä tehdä. Mailan lyöntijäljistä vielä sen verran, että joskus se divotti oikeasti katoaa, tällöin paina jalalla vähintään reunat matalaksi, jolloin seuraavan pelaajan on mukavampi lyödä samasta kohdasta. Lähtökohta on kuitenkin se, että irronnut pala palautetaan paikalleen ja painetaan kunnolla maata vasten.

Pelinopeus. Aurinko laskee nyt jo ennen klo 21.00. Useat meistä kuitenkin haluaisivat pelata vielä täyden kierroksen klo 16.00 jälkeen. Jos lähdette neljän hengen lähdöllä iltaisin, niin huomioikaan mahdollisesti takaa tulevat vajaat ryhmät, vaikka olisitte edelleen kentän ihanneajassa.

Hyviä loppukauden pelejä toivottaen

Ossi Pylväläinen / Kapteeni

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf