Valitse sivu

Ajankohtaista

Kapteenin tervehdys

30.04.2018 | Ajankohtaista, Pickala Golf - Blogi

Pelikausi on vihdoin päässyt kunnolla käyntiin ja virallinen avajaiskisa Grand Open on pelattu. Niinpä nyt on jälkeen hyvä aika muistuttaa pelaajia muutamista asioista.

Pelinopeus on ollut kestopuheenaihe vuodesta toiseen, eikä pelkästään meillä vaan ympäri maailmaa, PGA ja Eurooppa Toureja myöten. Jos et pelaa reikäpeliä, niin pelaajia kehotetaan pelaamaan ns. Ready Golfia. Eli yksinkertaisuudessaan, se pelaaja joka on ensimmäisenä valmiina lyömään myös pelaan pallonsa ensimmäisenä eteenpäin. Tällä tavalla peli nopeutuu huomattavasti. Jätetään unholaan se vanha tapa jossa kauempana reikää oleva pelaa aina ensin.

Valveutuneimmat ovat varmaakin jo seuranneet tulevaa suurta sääntöuudistusta joka pitää sisällään aika paljon suuriakin muutoksia. Nyt onkin hyvä selventää että tämä sääntöuudistus astuu voimaan vasta ensikaudella 2019, joten tämä kausi pelataan vielä nykyisillä ”vanhoilla” säännöillä.

Oikein hyvää pelikauden alkua kaikille, nauttikaa golfista ja pitäkää hauskaa kentällä. Muistakaa, että aina tulee päiviä kun peli ei kulje ihan odotetulla tavalla, niitä päiviä tulee ihan kaikille jopa maailman parhaat ammattilaiset mukaanlukien. Nuo päivät kuuluvat golfiin ja niinpä avain parempaan ja hauskempaan peliin onkin siinä, kuinka suhtaudut niihin päiviin jolloin peli ei suju toivotulla tavalla. Voit vähintääkin hauskuuttaa pelitovereita epäonnistuneilla lyönneillä.

 

Terveisin,
Kapteeni
Sami Paavilainen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf