Valitse sivu

Ajankohtaista

KAUDEN ALKAJAISIKSI… (Info 1/2002)

24.04.2002 | Ajankohtaista

J&auml,sekortit ja vuositarrat

Olethan ilmoittanut pelioikeutesi golftoimistoon. Pelioikeuslomake on lähetetty vastikelas-kun mukana. Lomakkeen voi palauttaa emaililla, postitse, faxata tai tuoda mukanaan Pickalaan. Lähetämme tänä vuonna SGL:n tasoitus- ja jäsenkortit sekä vuositarrat postitse kotiin niille henkilöille, jotka ovat ilmoittaneet pelioikeutensa ja maksaneet vastikkeen ja/tai jäsenmak-sunsa. Kaudella 2002 käytetään entiseen bägilätkään kiinnitettävää vuositarraa. Ne, joilla ei ole ollut pelioikeusmerkkiä viime vuonna, saavat bägilätkän golftoimistosta. Merkki on aina oltava bägissä näkyvissä tarkastusta varten

J&auml,sennumero ja salasana

Säilytäthän kirjeessä olevat jäsennumerosi ja salasanasi. Tulet tarvitsemaan niitä mm. in-ternet-varauksissa sekä www-kotisivuille avattavassa keskustelupalstassa.

Golfkalenteri 2002-2003 ja Pickala-osa

Pickalan oma vuosikirja on korvattu SGL:n kanssa yhteistyössä toteutetulla golfkalenterilla ja siihen liittyvällä Pickala osalla. Kalenterit tullaan postittamaan jäsenille viikoilla 16-17. Golfkalenteri sisältää yleistietoa Golfliitosta ja golfkentistä, avoimet kilpailut sekä keskei-simmät tiedot golfsäännöistä ym. Pickalan omassa osassa on tiedot ajanvarauksista, organisaatioista, kenttämääräyksistä ja kilpailukalenteri. Jäsenluetteloa ei tänä vuonna julkaista painettuna, mutta se on nähtävillä www-kotisivuilla.

Kiertopalkinnot

Viime kauden kiertopalkintojen voittajia pyydetään ystävällisesti palauttamaan palkintonsa golftoimistoon tai Caddie Masterille.

Kotisivut

Uudistetut kotisivut on otettu käyttöön. Sivut ovat sisällöltään lähes samanlaiset, mutta uuttakin on. Kenttähanketta varten on avattu oma palsta ja vain jäsenille on avattu suljettu keskustelupalsta, jolle pääset jäsennumerollasi ja salasanallasi. Toimikuntien toiminnasta voit lukea Online-palstalta. Suomen Golfliiton uusilta internet-sivuilta (www.golf.fi) pääsee myös suoraan Pickalan vi-rallisille kotisivuille (www.pickalagolf.fi). Koska liiton sivuilla julkaistaan osittain samoja tie-toja kuin Pickalan omilla sivuilla, olemme tehneet seuraavan sisältö/päivitysjaon molem-missa esiintyvien osien suhteen. Kilpailut: Pickalan omilla sivuilla julkaistaan kaikki klubin kilpailut ja liiton sivuilla avoimet kilpailut. Lähtölistat ja tulokset julkaistaan ainoastaan Pickalan omilla kotisivuilla (www.pickalagolf.fi). Tasoitusluettelo: Tasoitukset julkaistaan ainoastaan Pickalan omilla sivuilla. Muistathan, että mikäli et halua tietojesi näkyvän tasoitusluettelossa, ilmoita siitä golftoimistoon. Tiedotteet: Ajankohtaisia tiedotteita tulee olemaan sekä Pickalan omilla sivuilla että liiton sivuilla, mutta ne on linkitetty siten, että voit lukea tiedotteet kummaltakin sivulta. Kaikki muut tiedot päivitetään aikaisemman mukaisesti Pickalan omilla kotisivuilla (www.pickalagolf.fi).

Internet varaukset

Lähtöaikavarauksia voit tulevalle kaudelle tehdä internetin kautta. Varaustilanne (7 päivää eteenpäin) on katseltavissa edellisen vuoden tavoin, mutta jos haluat tehdä varauksen, tarvitset jäsennumeroasi ja salasanaasi. Varauksia voi tehdä seuraavin periaattein: · varaukset viisi (5) päivää ennen (puhelimitse 7 päivää ennen) · yksi nettivaraus per päivä · joka toinen lähtö varattavissa netin kautta · saman päivän varausten peruutukset ainoastaan puhelimitse · varauksen tehnyt jäsen vastaa varauksen maksuista myös no-show-tilanteessa

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuihin voi tulevalla kaudella ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteeseen caddie.master@pickalagolf.fi. Avoimiin kilpailuihin on aina ilmoittauduttava kotiseuran kautta.

PALLOR&Auml,NNI K&Auml,YT&Auml,NT&Ouml, MUUTTUU

Jotta ruuhkista ja arvonnoista pallorännin ympärillä päästään eroon on pallorännikäytäntöä muutettu. Tulevalla kaudella palloränni tarkoittaa ensimmäistä vapaata aikaa, joka vara-taan paikan päältä joko startterilta tai caddie masterilta. Startteri tai caddie master listaa varaukset (jäsennumero, nimi, hcp) ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavien periaatteiden mukaisesti: · Palloränniaikojen varaus aloitetaan 30 min. ennen ensimmäistä aikaa. · Pallorännistä voi varata ainoastaan seuraavan vapaan ajan. · Mikäli peliryhmä ei mahdu seuraavaan vapaaseen lähtöön, varataan sitä seuraava. · Riittää kun ryhmästä yksi varaa palloränniajan koko ryhmälle. · Vieraiden pelimaksut maksetaan normaalisti caddie masterille.

Lastenhoitopalvelut

Pickalassa jo neljä kesää toiminutta lastenhoitoa ei tänä kesänä järjestetä, koska toimin-nan vetämiselle ei löytynyt jatkajaa. Toisaalta myös lastenhoitopalvelujen käyttö oli jo vii-me kesänä huomattavasti edellisiä kesiä pienempää. Toivottavasti taas ensi kesänä löytyy innokkaita toiminnan jatkajia! Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ota yhteys golftoimistoon. Lastenhoitopalveluja voi tiedustella Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kirkkonummen ja Siuntion paikallisyhdistyksistä. Yhteyshenkilöt Kirkkonummella ovat Gunilla Wickström-Toukkari puh. 296 1937 ja Heli Santamala puh. 298 9522. Siuntiossa yhteyshenkilö on Riitta Julin puh. 256 2181.

SENIORINAISTEN JOUKKUE-EM-KISAT PICKALASSA, 15.-19.7.2002

Heinäkuun puolessa välissä Pickalassa voi havaita kansainvälistä tunnelmaa viikon ver-ran, kun 12 maan seniorinaiset kisailevat Euroopan mestaruudesta. Kisa pelataan Seasi-de-kentällä ja kisajärjestelyt tulevat näkymään Pickalan pihapiirissä monella tavalla. Kisojen toteutuksen suunnittelu on alkanut jo vuosi sitten yhdessä Suomen Seniorinaisten kanssa. Pickalan oma kisaorganisaatio on kokoontunut vuoden alusta lähtien. Kilpailujen aikana Kartanoravintola on auki koko viikon, sillä kilpailutoimisto sijaitsee klubi-ravintolan kabinetissa ja pelaajat käyttävät ruokailuun klubiravintolaa. Ohjelma Sunnuntai 14.7. Klo 12-18 Joukkueiden ilmoittautuminen Klo 15.00 Ylimääräinen harjoittelumahdollisuus Maanantai 15.7., virallinen harjoittelupäivä Klo 09.00 Harjoittelu (1. ja 10. tee) Klo 18.00 Avajaiset Tiistai 16.7., 1. pelipäivä Klo 09.00 Lyöntipeli, 1. karsintakierros Keskiviikko 17.7., 2. pelipäivä Klo 08.00 Lyöntipeli, 2. karsintakierros Torstai 18.7., 3. pelipäivä Klo 09.00 Reikäpeli, 1. kierros Perjantai 19.7., 4. pelipäivä Klo 09.00 Reikäpeli, 2. kierros Klo 18.15 Päättäjäiset ja palkintojen jako Vaihtokentät Koska EM-kisat varaavat toisen kenttämme arkipäivisin lomakautena, olemme kilpailujen ajaksi sopineet lähiseudun kenttien kanssa edullisesta vaihtopelaamisesta (greenfee 7 €) siten, että pickalalaiset voivat pelata ma-pe 15.-19.7. seuraavilla kentillä: GolfTalma (ark. ennen klo 14, varaukset 2 pv ennen, p. 274 6540) St. Laurence (ark. ennen klo 15, varaukset 1 pv ennen, p. 019-386 603) Espoon Golfseura (ark. ennen 15, varaukset, 2 pv ennen, p. 8190 3444

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf