Valitse sivu

Ajankohtaista

Kauden viimeinen Pelaaja Ensin -jäsenkysely TI 24.9.2019

23.09.2019 | Ajankohtaista

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään vieraspelaajilta päivittäin ja jäseniltä kaksi kertaa kauden aikana. Viimeinen jäsenkysely lähtee ensi tiistaina 24.9.2019 ja se lähetetään heille, jotka eivät ole vielä kyselykutsua jäsenkyselyyn tämän kauden aikana saaneet. Äskettäin on ollut käynnissä myös Golflehden kenttäranking. Hienoa, jos olet siihen vastannut. Arvostaisimme, jos voisit siitä huolimatta antaa suoraa jäsenpalautetta myös meille kyselyn kautta.

Jäsenemme ovat meille tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi kuluvalla kaudella. Sillä ei ole väliä miten aktiivisesti olet käyttänyt palveluitamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä rennomman, hauskemman ja energisoivemman.

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa joka päivä.
Kiitos siis etukäteen vastauksistasi!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st. Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kiitos kun olet mukana kehittämässä Pickala Golfia palautteen ja kehitysehdotusten muodossa!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf