Valitse sivu

Ajankohtaista

Kausimaksujen laskutus 2024

19.01.2024 | Ajankohtaista

Olemme laskuttaneet hoitovastikkeet 4.1.2024 ja jäsenmaksut 18.1.2024.

Näin löydät laskusi:

1 – Mikäli olet tehnyt e-laskusopimuksen (tai yritykselläsi on käytössä verkkolaskutus), löydät laskusi verkkopankistasi hyväksymättömistä maksuista.

2 – Sähköpostistasi (viestin lähettäjänä Maventa), tarkistathan myös roskapostikansion

3 – Laskun lähetystavasta riippumatta löydät laskun joka tapauksessa kirjautumalla NexGolfiin omilla tunnuksillasi (mikäli osake on yrityksen nimissä, löytyy lasku ainoastaan yrityksen omilla tunnuksilla). Laskut, osakkeet, pelioikeudet ja sähköiset peliliput/sarjakortit löytyvät nykyään myös NexGolfin mobiilisovelluksesta.

Ethän maksa jäsen- tai hoitovastikemaksuja verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla tai edellisen vuoden laskun viitenumerolla vaan käytäthän aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla.

 

Hoitovastikkeet on laskutettu 4.1.2024

Henkilöasiakkaille laskut on lähetetty ensisijaisesti sähköpostitse (lähettäjänä Maventa) tai e-laskuna tilauksen verkkopankissaan ennakkoon tehneille. Muille laskut saapuvat perinteisen postin kautta (saapuu noin viikon kuluessa laskun lähetyksestä).

Yritysasiakkaille laskut on lähetetty ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli verkkolaskutustietoja ei ole ollut saatavilla, on lasku lähetetty sähköpostitse (lähettäjänä Maventa) tai perinteisen postin kautta (saapuu noin viikon kuluessa laskun lähetyksestä).

Maksuvaihtoehdot:

Hoitovastike on mahdollista maksaa erissä, mikäli tähän on tarvetta. Ensimmäinen erä (C-osake vähintään 435 euroa, B-osake vähintään 870 euroa, A-osake vähintään 1235 euroa*) tulee maksaa laskun eräpäivänä 25.1.2024. Loppuosan voi maksaa sopivissa erissä, käyttäen alkuperäisen laskun viitenumeroa. Koko lasku tulee olla maksettuna 31.3.2024 mennessä. Hoitovastikkeen voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista). Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä.

*) laskutuksen yhteydessä lähteneessä kirjeessä luki virheellisesti D-osake, A-osakkeen sijasta ja summa oli virheellinen (pahoittelut sekaannuksesta)

Jäsenmaksut on laskutettu 18.1.2024

Osakkeenomistajat, heidän perheenjäsenensä sekä ne joiden pelioikeus on kirjattu kaudelle 2024, ovat saaneet jäsenlaskun torstaina 18.1.2024.

Pickalassa jäsenyys on aina liittynyt pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta. Tänäkin vuonna laskutamme jäsenlaskut vuosijäseniltä (muut kuin osakkeenomistajat tai heidän perheenjäsenensä) vasta kun olemme saaneet pelioikeusilmoituksen.

Pelioikeudet ovat vuokrattavissa vapailla markkinoilla, kuten myytävät osakkeet. Voit jättää oman ilmoituksen tai tarkastella osakkaiden vuokralle tarjoamia pelioikeuksia ja myytäviä osakkeita KAUPPAPAIKALLA.

 

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutussähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla NexGolfissa, jotta tiedotteet ja laskut löytävät perille. Voit tehdä mahdolliset muutokset itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi

Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli osakkeisiin kohdistuvia hoitovastikkeita on erääntynyt. Ajanvaraus ei ole mahdollista mikäli jäsenlasku on avoimena. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä. Jäsenmaksut ja hoitovastikkeet voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista).

E-lasku jatkossa omaan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Pickala Golf Club ry:n jäsen että Oy Pickala Golf Ab osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.

Verkkolasku yritykselle

Mikäli yrityselläsi on käytössä verkkolasku ja yrityksesi y-tunnus on oikein asiakasrekisterissämme, pitäisi laskun tulla automaattisesti verkkolaskuna. Mikäli y-tunnus puuttuu, tulee lasku joko sähköpostitse tai perinteisen postin kautta. Mikäli haluat varmistaa että lasku tulee verkkolaskuna, voit toimittaa myös verkkolaskutiedot toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf