Valitse sivu

Ajankohtaista

Kausimaksut 2023 laskutettu

12.01.2023 | Ajankohtaista

 

Olemme laskuttaneet hoitovastikkeet keskiviikkona 4.1.2023 ja jäsenmaksut torstaina 12.1.2023. Laskut on lähetetty ensisijaisesti sähköpostitse (lähettäjänä Maventa). Uutena mahdollisuutena oli myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku, perinteisen sähköpostilaskun sijasta. Loput saavat laskun perinteisen postin kautta noin viikon kuluessa laskun lähetyksestä.

Näin löydät laskusi:

  1. Mikäli olet tehnyt e-laskusopimuksen (tai yritykselläsi on käytössä verkkolaskutus), löydät laskusi verkkopankistasi hyväksymättömistä maksuista.
  2. Sähköpostistasi (viestin lähettäjänä Maventa), tarkistathan myös roskapostikansion
  3. Laskun lähetystavasta riippumatta löydät laskun joka tapauksessa kirjautumalla NexGolfiin omilla tunnuksillasi (mikäli osake on yrityksen nimissä, löytyy lasku ainoastaan yrityksen omilla tunnuksilla). Laskut, osakkeet, pelioikeudet ja sähköiset peliliput/sarjakortit löytyvät nykyään myös NexGolfin mobiilisovelluksesta.

Ethän maksa jäsen- tai hoitovastikemaksuja verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla vaan käytäthän aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla.

Etkö saanut vielä laskua, mutta haluaisit jatkaa jäsenenä?

Osakkeenomistajat, heidän perheenjäsenensä sekä ne joiden pelioikeus on kirjattu kaudelle 2023, ovat saaneet jo jäsenlaskun. Mikäli olet vuokrannut pelioikeuden ja siitä on tehty pelioikeusilmoitus muutaman (arki)päivän sisällä, voit odotella jäsenlaskua vielä rauhassa. Kirjaamme pelioikeuksia pelioikeusilmoitusten saapumisjärjestyksessä. Mikäli olet osakkeenomistaja tai perheenjäsen etkä saanut laskua, voit olla yhteydessä toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi niin päivitämme jäsentietosi ajan tasalle.

Pickalassa jäsenyys on aina liittynyt pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta. Tänäkin vuonna laskutamme jäsenlaskut vuosijäseniltä (muut kuin osakkeenomistajat tai heidän perheenjäsenensä) vasta kun olemme saaneet pelioikeusilmoituksen.

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutussähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla NexGolfissa, jotta tiedotteet ja laskut löytävät perille. Voit tehdä mahdolliset muutokset itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi

Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. Ajanvaraus ei ole mahdollista mikäli jäsenlasku on avoimena. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä. Jäsenmaksut ja hoitovastikkeet voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista).

E-lasku jatkossa omaan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Pickala Golf Club ry:n jäsen että Oy Pickala Golf Ab osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.

Verkkolasku yritykselle

Mikäli yrityselläsi on käytössä verkkolasku ja yrityksesi y-tunnus on oikein asiakasrekisterissämme, pitäisi laskun tulla automaattisesti verkkolaskuna. Mikäli y-tunnus puuttuu, tulee lasku joko sähköpostitse tai perinteisen postin kautta. Mikäli haluat varmistaa että lasku tulee verkkolaskuna, voit toimittaa myös verkkolaskutiedot toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf