Valitse sivu

Ajankohtaista

Kenttätiedote

27.05.2022 | Ajankohtaista

Mennyt talvi oli kentänhoidollisesti vaikein Pickalassa 28 vuoteen. Talven vaihtelevat kelit muodostivat paksun jääkannen koko kentän alueelle. Jään ja pitkään kentällä viipyneiden sulamisvesien alla kenttä ei ole talvehtinut toivotusti.

Kasvaakseen ruoho tarvitsee vettä, valoa ja lämpöä. Etenkin kevään kylmät yölämpötilat ovat entisestään vaikeuttaneet kasvuprosessin alkua. Myöhäisen kevään takia myös kentänhoitotyöt ovat viivästyneet ja kesäkuu tulee edelleen olemaan kentän kunnon osalta vaikea.

Mikäli toimisimme oppikirjojen mukaan, olisivat greenit olleet koko alkukauden harsojen alla kesäkuun alkupuolelle saakka. Tämä nopeuttaisi kentän huippukuntoon saamista karkealla arviolla kahdella viikolla juhannuksen jälkeen.

Pickalan strategiassa kenttä on kuitenkin pelaajia varten ja avasimme kentän kesägreeneille 26.4. Koemme tärkeimmäksi asiaksemme tarjota pelaajillemme mahdollisuuden pelaamiseen, vaikka kenttä ei Pickalan laatustandardeja tänä keväänä ole täyttänytkään.

Annetuista haasteista huolimatta, kentänhoitotiimimme tekee kaiken mahdollisen sekä mahdottoman pystyäkseen tarjoamaan pelaajillemme kentän, niin laadukkaassa kunnossa kuin se näissä olosuhteissa on mahdollista.

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf