Valitse sivu

Ajankohtaista

Kiinnostaako pelioikeus tai osakkeen omistaminen Pickalassa?

07.01.2022 | Ajankohtaista

 

Pelioikeuksien sekä osakkeiden kysyntä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti ja kysyntä on ollutkin viime kuukaudet jatkuvasti tarjontaa suurempaa. Mikäli haluat vuokrata itsellesi pelioikeuden tulevalle kaudelle tai hankkia Pickala Golfin osakkeen, kannattaa toimia nopeasti. Kaikki osakkeet ja pelioikeudet myydään vapailla markkinoilla. Voit tarkastella osakkaiden ilmoituksia tai jättää oman ilmoituksen kauppapaikallemme.

Pelioikeuksien hinnat ovat olleet viimeiset kaksi vuotta selvästi hoitovastiketta korkeammalla. Red Card -edut säilyvät osakkeenomistajalla, vaikka osakas vuokraisikin pelioikeutensa eteenpäin. Red Card -edut siirtyvät pelioikeuden mukana ainoastaan perheenjäsenille (omistajan ollessa yksityishenkilö) tai yrityksen työntekijöille/omistajille (omistajan ollessa yritys/yhteisö). Pelioikeuden vuokraajalle tarjoamme Silver Card -edut.

Juniori-, opiskelija- ja nuorisopelioikeudet

Juniori-, opiskelija- ja nuorisopelioikeudet myytiin loppuun joulukuussa 2021. Mikäli et ehtinyt hakuun mukaan, mutta olet Pickala Golfin edustuspelaaja tai treenaat Pickala Golfin junioriryhmissä kaudella 2022, voit olla yhteydessä seurakoordinaattori Sandra Saloseen: sandra.salonen@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf