Valitse sivu

Ajankohtaista

Kutsu osakkeenomistajille: Oy Pickala Golf Ab syyskokous 25.11.2020

09.11.2020 | Ajankohtaista

Tiedote koskien yhtiökokousta (23.11.2020)

Kokouskutsussa mainittuja turvallisuusohjeita noudattaen Oy Pickala Golf Ab:n osakkeenomistajat kutsutaan syyskokoukseen, mikä pidetään keskiviikkona 25.11.2020 klo 18:30 (tai välittömästi sen jälkeen, kun Pickala Golf Club ry:n syyskokous on päättynyt) Dipoli, Kaleva-Sali, Otakaari 24, Espoo.

Syyskokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 §:ssä syyskokouksessa käsiteltäviksi erikseen mainitut asiat:

 1. Vahvistetaan seuraavalle kalenterivuodelle talousarvio, sekä määrätään osakkeenomistajien yhtiölle suoritettavien vastikkeiden suuruus
 2. Määrätään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot
 3. Valitaan hallituksen jäsenet 6 § mukaisesti
 4. Valitaan tarvittaessa tilintarkastaja(t)
 5. Osakkeisiin liittyvien pelioikeuksien haltuunotto 16§ mukaisesti

KOKOUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN JA YHTIÖKOKOUSASIAKIRJAT

Kokoukseen ilmoittautuminen ja yhtiökokouksen valtakirjojen tarkastaminen alkaa kokouspaikalla klo 16:30.

Ehdotus talousarvioksi on toimitettu osakkeenomistajille yhtiökokouskutsun mukana. Muut yhtiökokousasiakirjat ovat nähtävissä viikon ajan ennen kokousta Oy Pickala Golf Ab:n toimistossa, osoitteessa Golfkuja 5, 02580 Siuntio. Edellä esitetty materiaali lähetetään sitä pyytävälle osakkeenomistajalle.

Jotta pystymme järjestämään kokouksen korona-aikana turvallisesti sekä huomioimaan salissa turvavälit, pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumista maanantaihin 23.11.2020 klo 15:00 mennessä  toimisto@pickalagolf.fi tai (09) 221 9080 / golftoimisto


KOKOUKSEN TURVALLISUUSOHJEET (NÄITÄ OHJEITA ON EHDOTTOMASTI NOUDATETTAVA)

Koronaviruspandemian johdosta Yhtiö pyytää osakkeenomistajiaan huomioimaan seuraavat yhtiökokoukseen liittyvät seikat:

 • Suosittelemme, että kokoukseen osallistuvat henkilöt käyttävät suojaavaa kasvomaskia ollessaan kokouspaikalla (koskee sekä kokoussalia että aulatiloja).

 • Ilmoittauduttaessa kokoukseen on ehdottomasti noudatettava turvavälejä (2 m).

 • Kokous pidetään kaikilta osin mahdollisimman lyhyenä ja siinä käsitellään vain kokouskutsun mukaiset välttämättömät asiat.

 • Kokouspaikalla jonojen välttämiseksi, toivomme valtakirjoja lähetettäväksi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen kirsi.helin@pickalagolf.fi tai tuomalla toimistoon.

 • Kokouksessa ei ole tarjoilua eikä jaettavaa materiaalia.

 • Kokouspaikalla on saatavissa käsihuuhdetta, istumapaikat sijoitetaan väljästi, ja kokouspaikan yleiseen siisteyteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

 • Osakkeenomistajia pyydetään noudattamaan koronavirusepidemiaan liittyviä vallitsevia suosituksia ja määräyksiä. Erityisesti henkilöitä, jotka kuuluvat riskiryhmiin tai jotka ovat matkustaneet Suomen ulkopuolella yhtiökokousta edeltävän 14 vuorokauden aikana tai joilla on oireita, jotka voivat viitata flunssaan tai koronavirusinfektioon, pyydetään jättämään osallistumatta kokoukseen paikan päällä (Osakeyhtiölain mukaisesti osakkeenomistajalla on mahdollisuus käyttää äänioikeuttaan valtakirjan nojalla).

 • Mikäli viranomaisten esim. kokoontumisia koskevat ohjeet tai määräykset muuttuvat, voidaan kokous peruuttaa.

Yhtiö seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja noudattaa Suomen viranomaisten antamia ohjeita. Osakkeenomistajia kehotetaan seuraamaan yhtiön verkkosivustoa saadakseen viimeisimmät ohjeet koskien yhtiökokousta.

Siuntiossa 9.11.2020
Oy Pickala Golf Ab hallitus


Hallituksen esitykset löytyvät 9.11.2020 sähköpostitse osakkaille lähetetystä kutsusta. Mikäli olet osakkeenomistaja, etkä ole saanut kutsua sähköpostiisi (tarkistathan ensin roskaposti -kansion), voit pyytää kutsun uudelleenlähetystä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf