Valitse sivu

Ajankohtaista

Minni & Roope Golf School talvikurssit 2020/2021

07.11.2020 | Ajankohtaista

Talvella tehty työ kantaa hedelmää kesän peleille. MR Golf Schoolin talvikurssit pitää sisällään 10 ohjattua harjoituskertaa tammi-maaliskuu välisenä aikana. Kursseille keskitytään kokonaisvaltaisesti pelin kehittämiseen eri osa-alueilla. Talven inspiroivan opetuksen myötä syntyy entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.

Treenien teemoja:

  • Toistettavampi lyönti
  • Mailanpään nopeuden kasvattaminen
  • Lyöntivalikoimaa lähipeliin
  • Optimaalinen lentokaari draiverilla
  • Henkilökohtaiset tavoitteet > Your Next Level

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ

Uutta sisältöä talven kurssivalikoimaan:


Citius Altius Fortius
Nopeammin, Korkeammalle ja Voimakkaammin.

10 golftreeniä / 10 fysiikkatreeniä.

Fyysisellä harjoittelulla on valtava vaikutus lyöntiin. Kurssin tavoitteena on oppia tuottamaan voimaa nopeasti ja turvallisesti oikeassa järjestyksessä ja oikeilla lihaksilla. Lisätä ymmärrystä miten omaa kehoa voi hyödyntää enemmän svingissä. Suuri merkitys on myös voiman ohella aktiivisen liikkuvuuden kehittäminen.
Tavoitteet kaikille samat mutta lähtötaso määrittää keinot.

“Maksimoi oma fyysinen suorituskykysi kentällä ja minimoi vammat. Lyö pidemmällä ja nauti pelaamisesta” – Eero Partio, Ammattilaisgolfareiden fysiikkavalmentaja


Senioreille Pickala Legends kilpatreenit

Kilpaileville senioreille suunnatut ryhmätreenit. Kurssilla perehdytään hieman enemmän kilpagolfin pelaamisen edellytyksiin ja kuinka nostaa oma peli uudelle paremmalle tasolle.


Kerää oma treeniryhmäsi talveksi:

Ma-pe klo 10-16 30€/h/hlö sis.korin palloja (min.4 hlöä max. 6 ryhmä)

Ma-pe Klo 16-21 35€/h/hlö sis.korin palloja (min 4 hlöä max 6 ryhmä)

Räätälöidään ryhmän taitotasoon ja toiveisiin läpi talven kestävä pitkäjänteisempi harjoittelusuunnitelma.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ


MR GOLF STUDIO HIRSALAAN

Avaamme oman talviharjoittelupaikan Hirsala Golfin alakertaan, joka kattaa Trackman-simulaattorin, kaksi harjoittelulyöntipaikkaa sekä harjoitusviheriön. Tulemme yhä opettamaan Season Golf Hallissa Suomenojalla mutta saamme uuden talviharjoittelun paikan myötä joustoa opetus mahdollisuuksien järjestämiseen tilanteen sen vaatiessa.

Trackman-simulaattorin osalta tarjolle tulee kahden tunnin vakiovuoroja marras-joulukuun vaihteesta maalis-huhtikuun vaihteeseen. Lyöntipaikkoihin puolestaan tullaan tarjoamaan jäsenyyksiä sekä arkisin päiväkäyttäjille että iltaisin tai viikonloppuisin treenaaville. Harjoitusviheriön käyttö sisältyy lyöntivuorojen yhteyteen.

”Moni golfari kaipaa mahdollisuutta harjoitella myös talvisin, ja uusi harjoittelutilamme tarjoaa lähialueen pelaajille loistopaikan siihen. Simulaattorin käytössä vakiovuorot ovat ytimessä, mutta olemme jättäneet sen käytölle tilaa mm. perjantai- ja lauantai-illoille, jotta esim. kaveri- tai yritysporukat voivat sitä hyödyntää, ja sen jälkeen jatkaa iltaa VIP-saunatiloissa”, kertoo Minni

”Ajatus oman treenipaikan rakentamisesta syntyi, kun epävarmuustekijät opetuksen suhteen ovat nousseet koronan myötä hyvin korkeaksi. Tarkastelin syksyn aikana paikkoja mihin voisimme tukikohdan rakentaa, kunnes Hirsalan tilat tulivat vähän sattumalta vastaan vierailun yhteydessä. Tiloja on rakennettu ahkerasti kuntoon nopealla aikataululla. Treenipaikasta tuli todella viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa Nomart Trackman- Lounge”, Minni kertoo tunnelmiaan.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf