Valitse sivu

Ajankohtaista

Minni & Roope Golf Schoolin kurssit

18.10.2018 | Ajankohtaista

Tämä kausi alkaa olla loppumaisillaan ja on aika suunnata katseet seuraavaan kauteen. Minni & Roope Golf School järjestää erilaisia kursseja talven aikana. Clutch-time lähipelikurssilla käydään läpi kaikki osa-alueet, pääpainona lähipeli. Golf ja pilates/kehonhuolto kurssilla yhdistetään golf ja pilatestreeni. Lisätietoa kursseista: https://www.mrgolfschool.fi/

Clutch-time lähipelikurssi

”Tällä kurssilla treenaamme joka harjoituskerralla puolet pitkää peliä ja puolet lähipeliä. Kurssin tarkoitus on tuoda varmuutta lähipeliin ja oppia muutama uusi lyönti varastoon. Mikään ei ole niin hauskaa kuin uuden oppiminen lähipelialueella jossa vain mielikuvitus on rajana. Putissa keskitytään niin rutiineihin kuin oikeanlaiseen tekniikkaan ja jaamme erilaisia treenejä tukemaan kohti yhden putin griinejä.”

Golf ja pilates/kehonhuolto 

”Golf on lajina niin monipuolinen. Paras vastustaja olet sinä itse ja kehityksen tie on ääretön. Olen ollut mielettömän onnekas saadakseni Terhin matkaan mukaan heti alusta. Terhi on värittänyt treenejä mukavasti,  milloin olemme olleet laiturin nokassa tekemässä pilatestreenejä, sitten mäkijuoksuista ihanaan rentouteen treeniin päätteeksi. Kun keho on auki, tukilihakset vahvat ja mieli rento niin svingin liikeradat sujuu kuin tanssi 🙂 Kurssin tavoite on löytää jokaiselle omat liikkeet jotka tukevat svingissä ja jotka ovat helppo tehdä niin lämmittelynä kuin oman kehon kehittämisalueita kehittäen. Tule mukaan vähän erilaiselle golfkurssille!”

-Minni

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf