Valitse sivu

Ajankohtaista

Minni & Roope Golfschool vahvistaa valmennustiimiään

13.04.2021 | Ajankohtaista

Lehdistötiedote 13.4.2021

Pohjoismaiden suurin golfkeskus Siuntion Pickalassa vahvistaa entisestään asemaansa kotimaan ykkösenä. Suomen kaikkien aikojen menestynein naisgolfari Minea Blomqvist-Kakko värväsi luottovalmentajansa Timo Rauhalan Pickalaan perustamansa Minni & Roope Golf Schoolin kokoonpanoon.

-Timo (Rauhala) on parasta, mitä Suomen golfvalmennuksessa voi saada. Olen ammentanut kilpapelaajana hänen opeistaan juniorivuosista saakka nousten kamppailemaan kärkisijoista maailman parhaiden kanssa. Nyt minulla ja koko valmennusryhmällämme on mahdollisuus hyödyntää Timon valtavaa kansainvälistä kokemusta tullaksemme entistä paremmiksi opettajiksi ja valmentajiksi, kiitteli Blomqvist-Kakko tyytyväisenä.

Seitsemän Euroopan kiertueen voittoa

Rauhala tunnetaan parhaiten viisi Euroopan kiertueen osakilpailuvoittoa urallaan saavuttaneen Mikko Ilosen valmentajana. Myös Mikko Korhonen ja Blomqvist-Kakko ovat nousseet Euroopan kiertueen kisassa korkeimmalle korokkeelle Rauhalan luotsaamana. Vuonna 2003 Rauhala käänsi ruotsalaisen golf-sankarin Henrik Stensonin alavireisen kurssin uuteen nousuun, joka johti kymmenen vuotta myöhemmin valintaan Ruotsin vuoden urheilijaksi ja 2016 major-voittajaksi.

-On erittäin motivoivaa tehdä tavoitteellista yhteistyötä sekä Minni & Roope Golf Schoolin että Pickalan golf-keskuksen kanssa. Olen ilolla seurannut, kuinka Minnistä huokuu sama tahto perustamansa golf-koulun kehittäjänä kuin hänellä oli kilpapelaajana. Uskon, että yhteistyömme on palkitsevaa sekä meille valmentajille että kaikille valmennettaville, arvioi Rauhala, joka toimi kahdeksan vuotta Suomen Golfliiton olympiaprojektin vetäjänä aina viime kauden loppuun saakka. 

-Pickala palkittiin kuukausi sitten Golfliiton palkintogaalassa vuoden golf- ja kilpaseurana. Pyrin omalla panoksellani nostamaan Minean ja kumppaneiden golfkoulun vähintään samalle tasolle ja samalla auttamaan yhteisessä tavoitteessa kehittää Pickalasta Suomen johtava golfin koulutus- ja valmennuskeskus.   

 

Ammattilaispioneerista koulutuksen kehittäjäksi

Minea Blomqvist-Kakko teki historiaa ammattilaisgolfin kansallisena pioneerina pelattuaan kuusi kautta (2006-2012) ensimmäisenä ja ainoana LPGA-kiertueena tunnetulle maailman ykköskiertueella Yhdysvalloissa. Matilda Castren nousi viime kaudella Blomqvist-Kakon manttelinperijäksi toisena sinivalkoisena golfarina LPGA-kiertueelle. Miehissä suomalaisia ei toistaiseksi ole vielä yltänyt ykköskiertueen pelaajiksi.

Nyt Blomqvist-Kakko keskittyy vuonna 2018 perustamansa golf-koulun kehittämiseen. Ammattilaiskentillä perheen mainetta pitää yhä yllä puoliso Roope Kakko, joka on myös voittanut yhden Euroopan kiertueen osakilpailun.

Timo Rauhalan (kuvassa) ja Minea-Blomqvist-Kakon tavoitteena on kehittää Pickala Golfiin Suomen johtava koulutus- ja valmennuskeskus. Kuva: Mikko Kempas

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf