Valitse sivu

Ajankohtaista

Naisten ammattilaiskilpailu täydentää Pickala Golfin juhlavuotta

06.06.2017 | Ajankohtaista

Pickala Golf juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden päätapahtumaksi nousee uusi kilpailu, johon kaikki parhaat suomalaiset naispelaajat osallistuvat. Työnimellä ”Pink Challenge” järjestettävä kilpailu pelataan lauantaina 2. syyskuuta.

”Tämä lähti alulle yhteisestä ideasta. Keskustelimme tyttöjen kesken siitä, että naisammattilaisille on kovin vähän kisoja”, Pickala Golfiin täksi kaudeksi valmentajansa Pasi Purhosen perässä siirtynyt Linda Henriksson kertoo.

”Lisäksi on valtava epäkohta, kun kotimaassa ei ole kisoja naisammattilaisille. Jos haluaa pelata ammatikseen golfia, pitää heti lähteä Suomesta pois.”

”Olin yhteydessä Finnish Touriin, mutta he järjestävät toistaiseksi vain miehille ammattilaiskisoja. Sen verran he tulivat vastaan, että kahteen viimeiseen Finnish Tourin kisaan pääsevät naisetkin mukaan”, naispelaajien puhemiehen roolia ottanut Linda Henriksson jatkaa.

Suomen ainoa naisille tarkoitettu kansainvälinen ammattilaiskilpailu pelataan tämän viikon lopulla Hillside Golf & Country Clubilla. Sen lisäksi ammattilaisille rakennetaan nyt myös syksyyn merkittävää tapahtumaa.

”Voi sanoa, että teemme laadukkainta naisten golfkisaa kotimaassa. Mukaan tulevat parhaat ammattilaiset ja mahdollisesti joitakin parhaita amatööripelaajia.”

”Olin yhteydessä myös PGA:han. Sieltä ehdotettiin, että tehkää oma kisa. Sitä tässä ollaan rakentamassa”, tänä keväänä Sveitsissä ensimmäisen Euroopan haastajatason (Letas) turnauksensa voittanut Henriksson sanoo.

Pickalaan on vahvistanut tulonsa 14 pelaavaa ja neljä opettavaa ammattilaista. Siis Suomen parhaat naispelaajat.

Pink Challenge järjestetään mielenkiintoisena Pro-Am-kilpailuna. Yritykset tai huippupelaajien kanssa pelaamaan haluavat golfarit pääsevät mukaan maksamalla flightin hinnan, 1500 euroa (+alv). Jokaisessa flightissa on yksi naisammattilainen.

Tapahtumasta, jolle etsitään vielä nimisponsoria, tulee merkittävä osa Pickalan 30-vuotisjuhlavuotta.

Henrikssonin lisäksi myös toinen Letas-kiertueen ammattilainen Marika Voss siirtyi täksi kaudeksi kuusi kertaa Suomen parhaana kilpaseurana palkittuun Pickalaan.

 

Lisätietoja:
Promoottori Timo Eskeli GSM 044 765 0000

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf