Valitse sivu

Ajankohtaista

NexGolf PREMIUM APP veloituksetta pickalalaisille – lataa sovellus NYT

29.04.2019 | Ajankohtaista


Pickala Golf tarjoaa kaikille jäsenilleen, osakkailleen ja pelioikeuden haltijoille NexGolf -mobiilisovelluksen PREMIUM version veloituksetta. Peliaikojan varaamisen ja kilpailuihin ilmoittautumisten lisäksi pelioikeuden haltijat voivat kuitata itsensä pelikierrokselle GPS-pohjaisen paikannuksen avulla. Lisäksi käytössäsi on muun muassa mobiili tuloskortti, tilastointimahdollisuus, lyönnin pituuden mittaus sekä My Tour -kaverikisojen järjestäminen, skineistä lähtien. Käy lataamassa NexGolf App sovelluskaupasta (Google Play tai App Store) puhelimeesi.

Mikäli haluat muokata jäsentietojasi, hallinnoida asetuksiasi sekä selata laskujasi, tulee sinun käyttää NexGolfia tietokoneesi nettiselaimella (tai esim. isolla tabletnäytöllä). Selainversion löydät TÄÄLTÄ.


Ilmoittautuminen pelikierrokselle NexGolf mobiilisovelluksella

Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat ilmoittautua omatoimisesti pelikierrokselle, mikäli ovat sallineet sovellukselle sijaintipalveluiden käytön. Kun sovelluksen on käytettävä sijaintitietoja ensimmäistä kertaa, näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään lupaasi. Ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöä, kun olet Pickala Golfin alueella. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu näiden määreiden täyttyessä, kannattaa tarkastaa onko sijaintipalvelut käytössä.


Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-), toisin kuin Golfbox-järjestelmään. Jos et muista jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä. Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf