Valitse sivu

Ajankohtaista

Nicklaus Design -tasoiset bunkkerihiekat Pickala Golfiin

07.09.2020 | Ajankohtaista

Pickala Golfin Seaside- ja Forest-kenttien bunkkerihiekat vaihdetaan valkoiseen USGA-standardoituun USGA2-hiekkaan. Vastaava hiekkalaatu löytyy Jack Nicklaus Design -kentältä, Jurmala Golfista Latviasta. Jatkossa Pickala Golfin bunkkerihiekat hoidetaan ja vaihdetaan USGA-standardien mukaisesti.

”Olemme viime vuosina panostaneet kokonaisvaltaiseen pelikokemukseen. Nyt vuorossa ovat bunkkerit, jotka nostetaan kerralla uudelle tasolle”, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Seaside syksyllä, Forest ensi kesänä

Bunkkerihiekan vaihto aloitetaan Seaside-kentällä syyskuun puolessa välissä ja säiden salliessa valmista on vuoden lopussa. Forestilla hiekat vaihdetaan kesän 2021 aikana. Työ etenee bunkkerista toiseen, joten työ ei haittaa pelaamista kuin yhdellä väylällä kerrallaan.

”Koronasta johtuen vuosi on ollut erikoinen, mutta golf on selviytynyt haasteista tähän mennessä hienosti. Pickala Golfin vuosi on ollut erittäin hyvä ja olemme rikkoneet jo 90 000 kierroksen rajapyykin. Onni oli, että reagoimme keväällä muuttuneeseen tilanteeseen nopeasti. Bunkkerit ovat olleet asiakastyytyväisyydessä selkeästi alle halutun standardin ja arvioitua vilkkaamman kesän sekä investointien uudelleen järjestelyn ansiosta meillä on nyt mahdollisuus tehdä tämä merkittävä investointi asiakaskokemuksen parantamiseksi”, Pelkonen summaa.

Hiekanvaihdon yhteydessä Seasiden bunkkereihin tehdään lisäksi muutostöitä Martin Ebertin Masterplania mukaillen. Yksittäisten bunkkerien muotoiluista vastaa Lassi-Pekka Tilander.

Park-kentän kehityssuunnitelmista kerromme pelaajille vielä tämän vuoden aikana.

Lisätiedot:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
+358 (0) 40 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi
Golfkuja 5, 02580 Siuntio
www.pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf