Valitse sivu

Ajankohtaista

Nimitysuutisia

24.04.2014 | Ajankohtaista

Timo Eskeli on aloittanut huhtikuun alusta Oy Pickala Golf Ab:n myynti- ja markkinointipäällikkönä. Pickala Golf Club ry:n hallitus on nimittänyt Timon yhdistyksen toiminnanjohtajaksi 25.4.2014 alkaen. Hän on ollut kymmenen vuotta aktiivisesti mukana juniori- ja kilpailutoimikunnissa sekä neljä vuotta yhdistyksen hallituksessa. Timo on toiminut vuoden 2013 alusta klubin hallituksen puheenjohtajana ja tästä luottamustehtävästä hän tulee luopumaan kevätkokouksen yhteydessä. Eskeli on tehnyt suurimman osan urastaan IT–alalla myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä mm. Data Infolla ja Microsoftilla. Golfin parissa hän on tehnyt yhteistyötä yrityksensä kautta mm. Suomen Golfliiton, Olympiakomitean ja Veikkauksen kanssa.

Nina Sampakoski on nimitetty Oy Pickala Golf Ab:n palvelupäälliköksi. Hän on aloittanut tehtävänsä huhtikuun alussa ja toimii 1.5.2014 äitiyslomalle jäävän Sanna Haaviston sijaisena. Ninan tehtäviin kuuluu olennaisesti olla mukana kehittämässä tapahtuma- ja palvelukonseptointia. Hän vastaa myös yhteisömme viestinnästä. Ninalla on vankka kokemus Finnmatkojen myynti- ja tuoteorganisaatiosta sekä verkossa tapahtuvista liiketoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Nina on vetänyt useita projekteja, vastannut kymmenistä golftapahtumista, lisäksi hän on tavoitteellinen ja innostava tiimityöskentelijä.

Toivotan Ninan ja Timon tervetulleiksi Pickala Golfiin rakentamaan Suomen vetovoimaisinta ja parhaiten palvelevaa golfyhteisöä!

Jari Hakkarainen

Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf