Valitse sivu

Ajankohtaista

Ongelmia NexGolfin kanssa?

09.04.2019 | Ajankohtaista

Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin TÄÄLLÄ. Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-), toisin kuin Golfbox-järjestelmään. Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.

HUOM! Jos et ole Pickalan jäsen, mutta olet osakas tai sinulla on pelioikeus, on asiakasnumerosi muuttunut vuodenvaihteessa. Aiemman asiakasnumerosi eteen on tullut yksi 1 lisää. Esimerkki: Jos numerosi on ollut aiemmin 12345, on se nyt 112345.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.


Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ. Sähköpostin tulee vastata jäsenrekisterissämme olevaa sähköpostiosoitetta. Mikäli viestiä ei kuule, tarkistathan onko se mennyt roskapostikansioon. Voit tarvittaessa pyytää caddiemasteria palauttamaan oletussalasanasi.


Et saa varattua aikaa?

Nettiajanvaraus sekä omille että vieraille TÄÄLLÄ. Puhelimitse puh. 0600 550 984 (0,89 €/ min+ppm) voit tehdä varauksia ainoastaan caddiemasterin aukioloaikoina. Tutustu ajanvaraussääntöihin TÄÄLLÄ.

PE 19.4.2019 alkaen yksi kentistämme toimii vuorotellen PALLORÄNNI -periaatteella ilman ajanvarausta*. Palloränni -kentälle pääsee pelaamaan ilmoittautumalla paikan päällä caddiemasterille. Caddiemaster antaa seuraavan vapaan ajan, johon toivottu määrä pelaajia mahtuu mukaan. Odotusaika voi vaihdella. Mikäli olet varannut etukäteen lähdön jollekin kentälle, et voi siirtää aikaasi palloränniin. *) RED CARDIN haltijoilla ajanvarausoikeus pallorännissä tuleville tasa- ja puolitunneille kaksi tuntia ennen, mikäli lähtöaika on vielä vapaana.

Voit varata aikoja kentille, mikäli sinulla ei ole erääntyneitä maksuja (jäsen-, hoitovastike- tai pelioikeusmaksuja). Jos pelaat vuokrapelioikeudella, tulee vuokraamasi pelioikeuden hoitovastike olla maksettuna. Lue lisää:

Tarkistathan seuraavat asiat kuntoon jotta voit varata peliaikoja

 

NexGolf ohjeita (FAQ)

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf