Valitse sivu

Ajankohtaista

Opiskelijat Pickalassa

17.03.2017 | Ajankohtaista, Pickala Golf - Blogi

Nuorten osuus Pickalan pelaajista on lisääntynyt viime vuosina. Alle 30 -vuotiaiden määrä nousi vuonna 2016 yli 50 uudella jäsenellä ja tavoitteena on kasvattaa määrää entisestään.

”Pickalan opiskelijapelioikeus on täydellinen, jos haluaa pelaamiseen valinnanvaraa, seuran jossa on oikeasti hyvä fiilis ja jossa otetaan opiskelijat huomioon. Pickalaan ei ole ikinä ongelmaa saada pelikavereita mukaan ja kesäisin kierroksen jälkeen ravintolan terassille on ihana jäädä nauttimaan lasillinen isommalla porukalla – klubilla on aina hyvä pöhinä käynnissä.”
Päivi Itkonen

Tapahtumia järjestetään niin seuran kuin omien kaveriden kesken – on nähty useita, erilaisia pelimuotoja ja tyylejä toteuttaa kisoja.

”Pickalaan on aina mukava tulla sillä henkilökunta on aina iloisella tuulella ja saa asiakkaat tuntemaan itsensä erittäin tervettulleiksi. Pickalassa on mielestäni hauskoja tapahtumia. Melkein kaikki on järjestetty niin, että pääsee pelaamaan jollekin kentälle tapahtumapäivänä, vaikka ei osallistu tapahtumaan.”
Niklas Lindroos

Sijainniltaan Pickala on reilu puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta. Parkille, Seasidelle tai Forestille pääsee aina pelaamaan ilman ajanvarausta, koska yksi kenttä on aina pallorännissä.

”Pickalassa vallitsee rento ilmapiiri, ihmiset ovat mukavia ja nuoria pelailee klubilla paljon. Tiiaikoja on tarjolla kisoista huolimatta ja pelaaminen kentällä on jouhevaa. Opiskelijapelioikeus on mielestäni edullinen ja sen takia loistava valinta nuorille pelaajille.”
Matias Degerlund

Opiskelijapelioikeuden hinta kaudella 2017 on 445 €. Jäsenyys uusille Pickalalaisille 90 €.

Pickalassa on yhteensä 100 kpl junnu- ja opiskelijapelioikeutta.  Opiskelijapelioikeus edellyttää jäsenyyttä Pickala Golfissa. Opiskelijapelioikeutta voi hakea v. 1991 ja myöhemmin syntyneet opiskelijat, joilla on voimassa oleva opinto-oikeus johonkin oppilaitokseen.

Hae opiskelijapelioikeutta täyttämällä lomake TÄÄLTÄ.

”Pickalassa on hyvä fiilis pelata – kentät ovat hyvässä kunnossa ja vaihtelua löytyy.  Tiipaikalle voi hyvin mennä yksin, koska aina löytyy mukavia pelikavereita, vaikkei ole entuudestaan tuttuja.”
Jesse Kivi

Tervetuloa pelaamaan elinvoimaiseen kolmen kentän Pickalaan!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf