Valitse sivu

Ajankohtaista

Osakasedut laajenevat – Kytäjä Golf liittyy Pickalan, Talman, St Laurencen ja Vierumäen väliseen yhteistyöhön

13.10.2017 | Ajankohtaista

Golf Talma, Kytäjä Golf, Pickala Golf, St Laurence Golf ja Vierumäki Golf ovat sopineet yhtiöidensä osakkaille merkittäviä etuja tuovasta yhteistyöstä. Kenttäyhtiöiden osakkeenomistajat saavat pelata kumppanikentillä kaksi kierrosta per klubi ilman eri maksua tulevan kesän 2018 aikana.

Golf Talma, Kytäjä Golf, Pickala Golf, St Laurence Golf ja Vierumäki Golf haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia osakkaitaan ja tuoda osakkeen omistajille merkittävää lisäarvoa.

Pickalan toimitusjohtaja Janne Pelkonen on ilahtunut yhteistyöstä ja aikoo talven aikana paneutua Red Card- järjestelmän kehittämiseen: ”Haluamme olla etulinjassa kehittämässä Pickalan Red Card järjestelmää yhtenä tulevan kauden kärkihankkeista ja tuoda sen myötä lisäarvoa osakkaillemme. Yhteistyön syventämien lähialueen korkean profiilin kenttien kanssa on merkittävä avaus suunnitelmiimme.”

Peliajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä mennessään pelaamaan vieraskentälle yhteistyön merkeissä.

Tätä osakkaille suunnattua etua voi hyödyntää kaikki Red Cardin omistajat. Etu on henkilökohtainen (ei voi siirtää) ja osakaskohtainen (2 pelikierrosta kumppaniklubilla per osakas) eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä.

Lue lisää Red Cardista täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf