Valitse sivu

Ajankohtaista

Pakkasaamujen pelikäytännöt

01.10.2010 | Ajankohtaista

Takana on jo useita yöpakkasia, jolloin kentille on päässyt noin klo 11. Tulevina öinä lämpötila saattaa laskea niin paljon pakkaselle, ettei kentille välttämättä pääse ollenkaan päivän aikana.

Pelaajien tulee huomioida, että pakkasella lähdöt eivät siirry vaan ne peruuntuvat. Palloränniaikoja ei anneta ennen kuin kentälle pääsyn tarkka ajankohta varmistuu.

Jäätyneille tai kuuraisille griineille ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee.

Huomioittehan myös, että kirkkaina päivinä auringon nousu aiheuttaa äkillisen lämpötilan alenemisen ja kenttä jäätyy usein auringon noustessa, vaikka ilman lämpötila olisikin plusasteiden puolella. Pickalassa on usein muutama aste kylmempää kuin esimerkiksi Helsingin keskustassa.

Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta caddiemasterin annettua luvan.

Voit tiedustella pakkastilannetta , puhelimitse caddiemasterilta numerosta 09 2219 0844. Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon myös nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta.

Muistattehan myös ystävällisesti perua mahdollisesti turhat peliajat hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan kuulaista syyspeleistä!

Nautinnollisia syyspelejä!

Kuvia kentältä to 17.10.2013

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf