Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pakkaskäytäntö Pickalassa

15.10.2019 | Ajankohtaista

Kun kentät ovat kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin. Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta. Huomioittehan caddiemasterin toimiston aukioloajat (löytyvät etusivulta Pickala Tänään -osiosta). Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta caddiemasterin annettua luvan.

Ennakkovaraukset eivät ole mahdollisia ennen caddiemasterin toimiston aukeamisaikaa. Pelaamaan saa kuitenkin aamulla mennä, mikäli yöllä ei ole ollut pakkasta ja lämpötila on ollut koko aamun reilusti plussan puolella. Ilmoittautuminen tällöin caddiemasterille kierroksen jälkeen. Huomioittehan myös, että kirkkaina päivinä auringon nousu aiheuttaa äkillisen lämpötilan alenemisen ja kenttä jäätyy usein auringon noustessa, vaikka ilman lämpötila olisikin plusasteiden puolella. Pickalassa on usein muutama aste kylmempää kuin esimerkiksi Helsingin keskustassa. Jäätyneille tai kuuraisille griineille ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee.

Palloränniaikoja ei anneta ennen kuin kentälle pääsyn tarkka ajankohta varmistuu. Ajat annetaan caddiemasterin toimistoon saapumisjärjestyksessä. Pakkasaamun sattuessa kohdalle pallorännissä ei ole etuoikeutettuja lähtöjä redcardilaisille (tasan ja puolen lähdöt), kunnes pakkasaamusta syntynyt jono on purettu ja tiedetään monelta kentälle pääsee.

HUOM! Aamun ensimmäiset ajat ovat lokakuusta alkaen paikan päältä varattavia palloränniaikoja (kaikilla kentillä).

Hyviä syyspelejä kaikille!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf