Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pakkaskäytäntö Pickalassa

13.10.2020 | Ajankohtaista

Otamme aamulähtöjen pakkasvaraukset käyttöön LA 17.10.2020 alkaen. Mikäli pakkasta ei ole, aamulähdöt vapautetaan ajanvaraukseen samana aamuna. 

Kun kentät ovat kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin. Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta. Huomioittehan caddiemasterin toimiston aukioloajat (löytyvät etusivulta Pickala Tänään -osiosta). Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta caddiemasterin annettua luvan.

Ennakkovaraukset eivät ole mahdollisia ennen caddiemasterin toimiston aukeamisaikaa. Pelaamaan saa kuitenkin aamulla mennä, mikäli yöllä ei ole ollut pakkasta ja lämpötila on ollut koko aamun reilusti plussan puolella. Ilmoittautuminen tällöin caddiemasterille kierroksen jälkeen (soitto caddiemasterille). Huomioittehan myös, että kirkkaina päivinä auringon nousu aiheuttaa äkillisen lämpötilan alenemisen ja kenttä jäätyy usein auringon noustessa, vaikka ilman lämpötila olisikin plusasteiden puolella. Pickalassa on usein muutama aste kylmempää kuin esimerkiksi Helsingin keskustassa. Jäätyneille tai kuuraisille griineille ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee.

Hyviä pelejä kaikille!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf