Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Peliohjesääntö ja ajanvarauskäytännöt 2021

04.02.2021 | Ajankohtaista

Osakkeiden ja pelioikeuksien suuren kysynnän sekä pelaajilta saatujen asiakaspalautteiden vuoksi olemme tehneet muutoksia peliohjesääntöihin ja ajanvarauskäytäntöihin. Näillä muutoksilla pyrimme turvaamaan tasapuolisemman lähtöaikojen saatavuuden, vähentämällä varmuuden vuoksi varattavia ja viime hetkellä siirrettäviä tai peruutettavia aikoja.

Red Cardin haltijat voivat varata ajan edelleen kymmenen päivää etukäteen ja Silver Cardin haltijat seitsemän päivää etukäteen, mutta voimassa olevia varauksia voi samaan aikaan olla viisi. Ajanvarausten rajoittaminen viiteen ei estä pelaamista viikon jokaisena päivänä, mutta sen myötä lähtöajat ovat tasaisemmin pelaajien ulottuvilla. Äkkilähtökentälle palautetaan takaisin toinen paikanpäältä varattava Red Card -aika per tunti, klo 10.00–18.00 välisenä aikana. Välttääksemme mahdolliset tyhjäksi jäävät lähdöt, nämä tasan ja puolen lähdöt vapautuvat jatkossa kaikille Red Cardilaisille NexGolfin kautta varattavaksi, mikäli lähdössä on tilaa alle 90 minuuttia aikaisemmin. Mikäli tilaa on alle 60 minuuttia aikaisemmin, ovat ajat varattavissa kaikille pelaajille paikanpäältä tai puhelimitse.

Ajanvarausmahdollisuuksien parantamiseksi tiukennamme lisäksi tapahtumakäytäntöjä sekä no show -aikojen seurantaa ja sanktiointia. Palvelunäkökulmasta olemme lisäksi muuttaneet ajanvarauksen alkamisajankohdan puolesta yöstä saman päivän ilta yhdeksään (la klo 00:00 -> la klo 21.00).

Pickala Golf on osakekenttä ja sen osalta strategiassa osakkeenomistaminen nähdään sitoutumisen korkeimpana muotona. Tämän johdosta osakkeenomistajille (Red Card) tarjotaan parhaat edut, joista ajanvarausoikeudet ovat merkittävässä roolissa. Yksi tärkeimmistä eduista vuosittain tulisi olla myös vuokrapelioikeuden korkeampi hinta suhteessa vastikkeeseen, joka viimeisen parin vuoden aikana on kysynnän kasvaessa asettunutkin vastiketta korkeammalle tasolle. Pelioikeudet liittyvät aina osakkeeseen ja pelaamisen ehdoista sekä ajanvarausoikeuksista (peliohjesääntö) päättää Oy Pickala Golf Ab:n hallitus.

Viime vuosina muuttunut markkinatilanne on aiheuttanut monille pelaajille hämmennystä. Järjestelmämme tarkoituksena on kannustaa omistamaan yhtiömme osakkeita ja pelaamaan itse siihen liitetyllä pelioikeudella. Palvelun näkökulmasta kaikki asiakkaat ovat meille kuitenkin yhtä tärkeitä ja olemmekin pyrkineet lisäämään vuokrapelaajien lisäarvoa mm. Silver Card kortin myötä.

  • Käyttämättömien pelioikeuksien määrä on tippunut viimeisten vuosien aikana ja käytössä oli vuonna 2020 noin 250 pelioikeutta enemmän kuin 10 vuotta sitten

  • Kaikista vuoden 2020 aikana pelatuista noin 116.000 kierroksesta omat pelaajat pelasivat noin 84 %

  • Kaikista Gf pelaajista omien pelaajien vieraita oli noin 70 %

  • Omien pelaajien kierrokset lisääntyivät kaudelle 2020 yhteensä noin 70 % ja heidän vieraidensa kierrokset noin 40 %

Kaudella 2020 asiakastyytyväisyytemme oli Pelaaja Ensin -kyselyn perusteella historian korkeimmalla tasolla ja olimme Uudenmaan ykkösiä niin osakkeenomistajien, jäsenien kuin vieraspelaajienkin osalta. Teemme jatkossammekin kaikkemme, että pystymme tarjoamaan erinomaisen pelaajakokemuksen kaikille pelaajillemme.

Janne Pelkonen
toimitusjohtaja

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf