Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf Academyn syystiedote pickalalaisille

16.11.2015 | Ajankohtaista

Pickala Golf Academyn uudet opettajat Jan Forsell ja Pasi Purhonen aloittavat innolla työt yhdessä Pickala Golfin kanssa kehittääkseen opetus- ja valmennuspalvelut kohti kansainvälisen tason vaatimuksia. Olemme kiitollisia meille osoitetusta luottamuksesta ja tulemme toimimaan jäsenistön parhaaksi ja pyrimme luomaan toimintamallit vastaamaan jäsenistön tarpeita ja toiveita.

Näin ensivaiheessa kontaktoimme kaikki seuran toimikunnat, tapaamme ne ja kartoitamme tiedossa olevat tarpeet ja toiveet. Olkaa siis aktiivisia joko toimikuntien vetäjien suuntaan tai sitten suoraan meihin opettajiin. Sen jälkeen alamme kasata tarpeita vastaavia ja Pickalan visioon sopivia opetus- ja valmennuspaketteja.

Tällä välin meidän palvelumme ovat kaikkien käytössä yksityisopetusrintamalla.

Koska GolfBoxin ajanvarausjärjestelmä uudistuu seuraavan kahden kuukauden aikana, joudumme vielä käyttämään aiempia varausmenettelyjä, jotka ovat seuraavat:

Jannen osalta opetukset pidetään Golf Areenalla ja varaus tapahtuu JFGA kotisivujen kautta www.jfga.com /ajanvaraus (oikea yläkulma) Valitse päivä ja aika. Aikakentässä pitää olla teksti ”tee varaus” jos aikakenttä on tyhjä on aika jo varattu. Kirjoita etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero ja aikavaraus on tehty. Voit varata ajan 48 tuntia aikaisemmin ja kaksi vikkoa etukäteen.

Pasin osalta opetukset pidetään joko Golf Areenalla tai Malmin Green golfissa ja varaukset opetuksille tapahtuvat sähköpostilla pasi.purhonen@me.comtai puhelimitse 0400736748.

Järjestämme kaikillle Pickalan jäsenille avoimien ovien harjoitus- ja tutustumistilaisuuden Golf Areenassa 12.12. klo 12-15 välissä. Laitamme tästä vielä erillisen ilmoituksen tarkempine tietoineen, mutta laittakaa päivä jo kalenteriin, odotamme tapaavamme teitä sankoin joukoin!

Iloista loppusyksyä toivottaen,

Opettajanne Jan Forsell ja Pasi Purhonen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf