Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf etsii caddiemastereita kaudelle 2023

12.01.2023 | Ajankohtaista

 

Pickala Golf on yksi Pohjoismaiden suurimmista golfkeskuksista, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää, monipuoliset harjoitusalueet sekä oheispalvelut. Pickala Golfin tavoitteena on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka tarjoaa rentoja, hauskoja ja energisoivia golfkokemuksia.

Haemme asiakaspalveluumme reippaita caddiemastereita golfkaudelle 2023. Haluamme tuottaa asiakkaillemme mieleenpainuvia kohtaamisia Sincerely Yours -palvelulupauksemme mukaisesti ja caddiemasterit ovatkin avainasemassa niiden luomisessa. Iloisuus, hymy, viitseliäisyys, välittäminen sekä halu kehittyä työssä ovat meille ja varmasti myös sinulle tärkeitä.

Suomen suurimmassa golfkeskuksessa päivät ovat vaihtelevia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä vauhdikkaita työpäiviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, tapahtumien ja kilpailujen parissa työskentely, erilaiset toimistotehtävät sekä myynti- ja kassatyöskentely. Golfin tuntemus ja aiempi asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta ennen kaikkea haemme iloisia persoonia!

Tarjoamme vaihtelevan ja kauniin työympäristön, mahtavia asiakkaita, mukavat työkaverit sekä kannustavan tiimin tuen.

Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa (sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä), erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhtikuu-lokakuu). Sijaintimme takia oman auton käyttö on lähes välttämätön.

Mitä vielä odotat? Hae mukaan huipputiimimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse sanna.haavisto@pickalagolf.fi. Haku on auki 31.1.2023. Paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sanna Haavisto (sanna.haavisto@pickalagolf.fi / 040 674 6400)

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf