Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf etsii HEAD CADDIEMASTERIA

02.01.2023 | Ajankohtaista

Haluatko olla mukana luomassa rentoa, hauskaa ja energisoivaa palvelukokemusta Suomen suurimmassa golfkeskuksessa? Onko asiakaslähtöinen lämmin palveluasenne osa sinua? Oletko Pickala Golfin uusi head caddiemaster?

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen, ajoittuen maalis-lokakuulle 2023. Head Caddiemaster toimii osana muuta toimiston tiimiä, tärkeänä linkkinä caddiemasterien ja toimiston välillä. Työtehtäviin kuuluu normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi caddiemasterien kouluttamista ja lähiesihenkilönä toimimista, tapahtumien koordinointia, verkkosivuston ja somekanavien ylläpitoa, toimistotyötä sekä hallinnon avustavia tehtäviä.

Etsimme henkilöä, joka haluaa tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin ja on kiinnostunut työskentelemään monipuolisen tehtäväkentän parissa. Toivomme sinun omaavan asiakaspalvelukokemusta, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä ongelmanratkaisutaidot. Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun, ja kyky loihtia unohtumattomia golfkokemuksia. Näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Tarjoamme vaihtelevan ja kauniin työympäristön, mahtavia asiakkaita, mukavat työkaverit sekä kannustavan tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si pian, viimeistään 31.1.2023  sähköpostitse sanna.haavisto@pickalagolf.fi. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Haavisto p. 040 674 6400.

Pickala Golf on yksi Pohjoismaiden suurimmista golfkeskuksista, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää, monipuoliset harjoitusalueet sekä oheispalvelut. Pickala Golfin tavoitteena on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka tarjoaa rentoja, hauskoja ja energisoivia golfkokemuksia.

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf