Valitse sivu

Ajankohtaista

PICKALA GOLF ETSII HUOLTOMIESTÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

07.11.2019 | Ajankohtaista

Haluatko olla kehittämässä Suomen suurinta golfkeskusta? Oletko Pickala Golfin uusi huoltomies?

Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus kolmen kentän kokonaisuutena, joka kehittyy jatkuvasti. Kentänhoitotiimimme koostuu 13:sta vakituisesta työntekijästä ja kaudella määrä kasvaa reiluun neljäänkymmeneen henkilöön. Sijaitsemme Siuntiossa puolen tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Konekantamme on suuri, joista suurin osa on vuonna 2018 hankittuja John Deere koneita. Panostaneet paljon työvälineisiin, joten myös ne mahdollistavat työssä onnistumisen. Nyt etsimme huoltomiestä, jonka vastuulla yhdessä nykyisen huoltomiehen kanssa on ylläpitää nykyisen konekannan kuntoa, sekä kehittää huoltotoimintaamme.

Pickala Golf on samalla ympäristö- ja golfkoneiden valtuutettu Hankkija huolto, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan yhdessä maahantuojan kanssa alan parhaan tuen ja koulutuksen.

Odotamme sinulta proaktiivista otetta, asiakaspalvelukokemusta, sekä kokemusta koneiden huoltamisesta ja halua oppia uutta. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Koulutuksena sinulla tulisi olla jokin konehuoltoon liittyvä koulutus.

Pääasiallinen työnkuvasi on ruohonleikkureiden (John Deere) huolto ja teroitus, sekä golfautojen huolto ja varustaminen.

Mikäli kiinnostuit työstä Pickalassa, niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen markus.suojoki@pickalagolf.fi 6.12.2019 mennessä. Täytämme paikan heti oikean ihmisen löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf