Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf hakee apulaiskenttämestaria

30.11.2017 | Ajankohtaista

Pickala tunnetaan kolmesta erinomaisessa kunnossa olevasta kentästä, hyvästä palvelusta sekä viihtyisästä klubista ja aktiivisesta golfyhteisöstä.

Pickala Golf on yksi Pohjoismaiden suurimmista golfkeskuksista, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää ja monipuoliset harjoitusalueet.

Haemme apulaiskenttämestaria

Haemme Pickala Golfiin apulaiskenttämestaria vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on uusi tehtävä organisaatiossamme. Pickala Golf on kolmen täysin erilaisen kentän kokonaisuus, joka kehittyy jatkuvasti. Kentänhoitotiimimme koostuu tällä hetkellä kymmenestä vakituisesta henkilöstä ja kauden aikana ryhmämme kasvaa reiluun neljäänkymmeneen henkilöön.

Hyppäämällä kelkkaamme pääset myös näkemään ”master planin” toteuttamista Seaside- kentällä, johon kuuluu viheriöiden uusimista sekä vesiesteiden ja bunkkereiden rakentamista.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta apulaiskenttämestarina toimimisesta, kiinnostusta toimialaan, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää itseään. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa uusien työntekijöiden perehdytys, töiden suunnittelu ja -valvonta sekä toimiminen kentänhoidon normaaleissa työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikäli näet, että voisit olla osa Pickalan huipputiimiä, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV 18.12.2017 mennessä kenttämestari Markus Suojoelle markus.suojoki@pickalagolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Markus Suojoki
040 512 1255
markus.suojoki@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf