Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf hakee toimitusjohtajaa

15.05.2017 | Ajankohtaista


Haluatko olla kehittämässä Pohjoismaiden suurinta golfkeskusta? Oletko Pickala Golfin uusi toimitusjohtaja?

Tehtävässä johdat Pickala Golfin päivittäistä toimintaa, henkilöstöä, viestintää, taloutta ja yhteistyötä golfseuran ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat kehittää Pickala Golfista Suomen parhaiten palvelevan golfyhteisön. Kehität aktiivisesti kentän toimintaa ja siihen liittyviä palveluita sekä rakennat kaupallisesti kestäviä yhteistyösuhteita ja -kumppanuuksia.

Odotamme sinulta tuloksellista johtamiskokemusta yhdistys- ja yritysmaailmasta sekä kokemusta palvelukehityksestä. Olet ison kuvan hanskaava ihmisläheinen johtaja, jolla on näkemystä ja kykyä kehittää Pickala Golfin palvelutoiminta seuraavalle tasolle. Ymmärrät, miten golfkenttä osakeyhtiönä toimii ja olet tavalla tai toisella kartuttanut liike- ja urheilutoiminnan kokemusta. Sinulla on myyntikokemusta sekä kokemusta yhteistyökumppaneiden hankinnasta ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet innostunut ja innostava intohimoinen palvelukehittäjä, jolla on kyky viedä näkemyksensä käytäntöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen vetovoimaisimmassa golfyhteisössä. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä huippukentästä Suomen paras.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.5. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Vesa Sahlman puh. 045 127 3373. Tavoitat hänet parhaiten torstaina 18.5. klo 9-10 ja tiistaina 23.5. klo 14-15.

Pickala on suuren luokan golfkeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää -ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan. Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä. www.pickalagolf.fi

https://momentous.fi/toimitusjohtaja-pickala-golf/

Facebooktwitterlinkedin

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf