Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Gigantti yhteistyöhön

29.04.2021 | Ajankohtaista

Pitkäkestoisen yhteistyön tarkoituksena on hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon ja liiketoimintojen kasvattamisessa sekä yhteisen verkoston luomisessa. Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta ja voimassa 1.1.2021 – 31.12.2022. sisältäen kaupallista yhteistyötä, näkyvyyttä ja hyödyntämistä sekä suhdetoimintaa. 

Pickala hakee kaikkien kumppanien kanssa yhteistä arvopohjaa, jonka päälle rakentaa lisäarvoa molemmille osapuolille. Erityisesti asiakaskokemuksen parantaminen ja oman heimon hyvinvointi on noussut yhä tärkeämmäksi kumppaneiden valinnassa.

-Tämä on meille erittäin merkittävä kumppanuus, joka mahdollistaa lajin toimintaympäristön kehittämisen ja lisää kiinnostusta Pickalaa kohtaan. Gigantti sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan pelaajillemme lisäarvoa sekä tavoittamaan aiempaa suuremman pelaajapotentiaalin eri tapahtumien kautta myös digitaalisesti, kuvailee yhteistyön merkitystä Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

-Kiinnostus golfia kohtaan on kasvanut Suomessa viime vuosina selvästi. Tämä on Gigantille hieno mahdollisuus ja läsnäolomme sekä pelaajien aktivointi eri tavoin tuovat meille lisää näkyvyyttä ja myyntiä, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä sanoo.

Yhteistyöhön sisältyy vuoden aikana useita pelaajille suunnattuja digitaalisia tapahtumia. Ensimmäisenä pyörähtää käyntiin 31.5.2021 alkaen Pickalan organisoima Gigantti Summer Tour, jossa pelataan kuusi kahden viikon mittaista kilpailua, jotka järjestetään Golf GameBookin kautta. Gigantti palkitsee jokaisen kilpailun kolme parasta sekä kaikki pelaajat osallistuvat viikoittain tuotepalkintoarvontaan. Lisäksi kymmenen rankingin parasta palkitaan mahtavin Gigantti palkinnoin kesän lopussa.

Golf GameBook-käyttäjiä hemmotellaan kesän aikana myös Gigantti Challenge Pickala -haasteturnauksella. Tämä neljän viikon tapahtuma on tarkoitettu kaikille suomalaisille Golf GameBook-käyttäjille. Pelaamalla vähintään tasoitukseensa osallistuu Gigantti-tuotepalkintojen arvontaan.

Red ja Silver Card edut Gigantissa

Red ja Silver Card korteilla 10% alennus normaalihintaisista tuotteista Forumin ja Tammiston myymälöissämme (pois lukien Applen tuotteet, sekä tilaus- ja kampanjatuotteet). Etu voimassa 31.10.2021 asti.

Oy Pickala Golf Ab koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3- kentästä. Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. 

 

Lisätiedot:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Sami Särkelä
Markkinointijohtaja
Gigantti Oy
040 555 3744
sami.sarkela(a)gigantti.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf