Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Hankkija ainutlaatuiseen yhteistyöhön

23.01.2018 | Ajankohtaista

Oy Pickala Golf Ab ja Hankkija Oy tiivistävät yhteistyötään. Sopimus on ainutlaatuinen Suomessa, sillä sen lisäksi, että Pickala Golf uudistaa koko konekantansa kerralla ja ottaa käyttöön uusimmat John Deeren kentänhoitokoneet, Hankkija myöntää Pickala Golfille oikeuden olla Hankkijan valtuutettu huolto. Kolmikantayhteistyön kautta John Deere lähtee myös sponsorointiyhteistyöhön Pickala Golfin kanssa.

– Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja läpinäkyvää yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvojen kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa sekä yhteisen verkoston luomisessa. Meidän arvomaailmat tukevat kumppanuutta. Sopimusta tehdessä on mietitty tarkkaan, miten tämä näkyy osakkaille ja pelaajille. Sopimus on arvoltaan seitsemän numeroinen molempiin suuntiin, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Sponsorointikumppanuuden kohteena on Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä myöhemmin yksilöitävät vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella. Kerralla tehtävä koko konekannan uudistaminen tekee monivuotisesta sopimuksesta ainutllatuisen ja avaa samalla mahdollisuuden muihin kumppani- ja sidosryhmäkeskusteluihin. Koneet ovat vuoden 2018 vuosimallia ja sopimus tarkoittaa myös sitä, että Pickala Golf saa uusimmat mallit jatkossa ensimmäisenä Pohjoismaissa kokeilukäyttöön. Sopimus kattaa myös Pickala Golfin kentänhoitokoneiden huoltotoiminnan tuotteistuksen.

– Pickala Golfissa on aina panostettu huoltoon ja huoltomme on Suomen paras, Tämän johdosta oli luonnollinen jatkumo löytää liiketoimintaa vahvuusalueeltamme. Huollon osaamisen ja laadun johdosta Hankkija osoitti myös kiinnostuksen avata uusia kumppanuusmahdollisuuksia huoltoliiketoiminnan osalta ja hyväksyi meidät Hankkijan sopimushuolloksi. Liiketoiminta on riskitöntä, sillä se ei vaadi meiltä alkuun investointeja eikä palkkauksia, Pelkonen jatkaa.

– Pickala Golf on Suomen mittakaavassa yksi merkittävimmistä golfyhteisöasiakkaistamme ja sitä kautta lähdimme keskustelemaan sopimuksesta. Yhteistyön tiivistäminen on ollut tavoitteenamme ja olemme samalla huomanneet, että myös arvomme ovat hyvin samanlaiset: vihreät arvot, suoraviivainen läpinäkyvä ja pitkäjänteinen toiminta ovat molempien toiminnassa vahvasti esillä. Odotamme paljon yhteistyön alkamista sekä tietenkin jatkovuosia, Hankkija Oy:n Sales Manager Kari Kahilainen lisää.

Pelaajille muutos näkyy erityisesti väylien leikkauksessa. Uudistunut konekanta parantaa kentän laatua ja nostaa koneiden palvelu- ja huoltovarmuutta. Uudemmat kentänhoitokoneet ottavat myös ympäristön paremmin huomioon, sillä ne vaativat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän äänihaittaa. Sopimus koskee Pickala Golfin koko konekantaa, joten kerralla uusitaan vähintään 60 kentänhoitokonetta.

– Kentän kehittäminen kuuluu jokaisen vuoden tehtäviimme. Tälle muutoksen tasolle on päästy luotettavalla ja monimuotoisella yhteistyöllä, jonka avulla alallaan Suomen suurimpien toimijoiden sekä PGA Tourin pitkäaikaisen virallisen kumppanin oli mahdollista yhdistää voimansa. Sopimus takaa sen, että Pickala Golf on myös jatkossa kehityksen aallonharjalla teknisten asioiden osalta. Erityisesti huoltosopimus mahdollistaa sen, että voimme työllistää myös kausityöntekijöitämme ja vältymme lomautuksilta, Pickala Golfin kenttämestari Markus Suojoki toteaa.

Sopimuksen vaikutukset pähkinänkuoressa:

  1. Vakauttaa taloudellisia toimintaedellytyksiämme
  2. Mahdollistaa yhtiövastikkeen säilyttämisen maltillisena myös tulevaisuudessa
  3. Toiminnan kulujen ennustettavuus
  4. Henkilökunnan sitouttaminen haasteiden kautta
  5. Ammattitaitoisen henkilökunnan työllistäminen ympärivuotisesti
  6. Tulevaisuudessa automaation käyttöönotto, joka vähentäisi henkilökuluja
  7. Yhteistyö osoittaa Pickala Golfin olevan kehittyvä ja dynaaminen uusia avauksia etsivä yhteisö


Oy Pickala Golf Ab koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3- kentästä.

Hankkija Oy on aktiivinen toimija suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Hankkija- konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 729 miljoonaa euroa. Hankkijalla työskentelee tuhat ammattilaista.

Lisätietoja

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Kari Kahilainen
Sales Manager
Hankkija Oy
0500 539 029
kari.kahilainen(a)hankkija.fi

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf