Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Harvia yhteistyöhön

10.03.2021 | Ajankohtaista

Pickala Golf Oy ja Harvia, sauna- ja spa-alan globaali markkinajohtaja, ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus koskee Pickala Golfin ja Harvian yhteistyötä myyntiin ja markkinointiviestintään liittyvissä palveluissa. Pian Pickala Golfissa voi rentoutua myös Harvian laadukkaassa ja moniaistillisessa design-saunassa.

Pickala Golfin päärakennuksessa sijaitseviin sauna- ja suihkutiloihin toteutettiin alkukeväällä mittava remontti. Investointi oli luonteva, sillä vanhat pesutilat olivat tulleet käyttöikänsä päähän. Tahtotila oli päivittää osasto vastaamaan Pickalan laatutasoa. Kotimainen Harvia valikoitui kumppaniksi arvoiltaan sopivana sekä korkealla laadulla ja innovatiivisuudellaan. Yhteistyö kahden alansa edelläkävijän kanssa mahdollistaa luontaista hyvinvointia.

–  Tasalaatuinen ja korkealuokkainen asiakaskokemus on Pickalalle tärkeä menestystekijä. Katsoimme, että tässä kohdin meillä oli mahdollisuus lähteä kehittämään sitä kokonaisvaltaisemmaksi. Jatkossa pelikierroksen voi halutessaan kruunata kotimaisissa ja pehmeissä löylyissä Harvian design-saunassa, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Nyt solmittu yhteistyösopimus toimii vankkana perustana huippuluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen pelaajille. Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa ja yhteisen verkoston luomisessa. Sopimuskausi on kaksivuotinen ja sen kohteena on Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella.

–  Pohjoismaiden suurimpana golfkeskuksena Pickala Golf on houkutteleva ja aktiivinen kumppani, jolla keskiössä on asiakaskokemuksen kehittäminen. Meillä on selkeät ja yhteiset intressit ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä. Katsomme, että laadukkaat saunaelämykset sopivat erittäin hyvin osaksi kokonaiskonseptia. Odotamme innolla muita toimia, joita tulemme yhdessä tekemään, kertoo Harvia markkinointijohtaja Päivi Juolahti.

Pickalaan valitut kiukaat ovat Harvian Qube 240 Pro -sarjaa, joka sopii hyvin ammattilaiskäyttöön. Qube on niin sanottu pehmeiden löylyjen kiuas, joka hurmaa tyylillään ja vakuuttaa kestävyydellään. Saunassa on automaattinen Autodose-löylyautomaatti, tyylikäs led-valaistus sekä vedenkestävät kaiuttimet. Harvian design-saunassa mahdollistuu moniaistillinen ja kokonaisvaltainen rentoutuminen.

Oy Pickala Golf Ab koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3- kentästä. Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Päivi Juolahti
Markkinointijohtaja
Harvia Group Oy
040 703 3480
paivi.juolahti(a)harvia.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf