Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Honkarakenne yhteistyöhön

30.04.2019 | Ajankohtaista

Oy Pickala Golf Ab ja Honkarakenne Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta Pickalan aluetta kehitetään modernilla hirsirakentamisella. Vahvat toimijat löysivät kumppanuudelle yhteisen arvopohjan aktiivisesta vapaa-ajanvietosta. Honkarakenteesta tulee samalla yksi Pickalan pääyhteistyökumppaneista.

Yhteistyön tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyntää kaikkia osapuolia brändiarvon kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa ja yhteisen verkoston luomisessa.

Yhteistyön kohteena on kaupallinen yhteistyö, Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä vuosittaiset tapahtumat.

– Kehitämme Pickalaa kohti Suomen vetovoimaisinta golfin sekä hyvän olon vapaa-ajankeskusta. Tässä kehityksessä maailman johtava hirsitalovalmistaja Honkarakenne on ihannekumppani lisäarvon luonnissa. Uskon, että voimme molemmat luoda toisillemme sellaista arvoa, mitä ilman toisiamme emme pystyisi. Odotuksemme yhteistyöstä ovat erittäin korkealla, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Pickala Golf on kuluneella kaudella tehnyt useita merkittäviä yhteistyösopimuksia mm. Hankkijan, John Deeren ja Yamahan kanssa. Kaikkien kumppanien kanssa haetaan yhteistä arvopohjaa, jonka päälle rakentaa lisäarvoa molemmille osapuolille. Honkarakenteen kanssa arvot osuivat yhteen erityisesti vapaa-ajan tärkeydessä, luonnon kunnioittamisessa ja aktiivisessa kehittämisessä.

– Pickala on upea luonnonläheinen paikka golfin harrastamiseen. Me Honkarakenteella uskomme, että Pickala vahvistuu entisestään ja kerää lisää harrastajia, tapahtumia ja yhteistyökumppaneita. Olemme enemmän kuin mielellämme mukana rakentamassa Pickalasta entistä vetovoimaisempaa vapaa-ajan keskusta, summaa Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

Yhteistyön ensimmäinen näkyvä ulostulo on Park-kentän yhteyteen nouseva taukokioski. Rakentaminen aloitetaan tänä vuonna, ja käyttöön kioski saadaan vuonna 2020. Kioski rakennetaan kestävästi ja ekologisesti hirrestä ja se on suunniteltu olemassa oleva rakennuskantaan sopivaksi. Tulevaisuudessa tavoitteena on laajentaa yhteistyötä myös muuhun vapaa-ajan rakentamiseen Pickalan alueella.

Pickala Golf on suuren luokan golf- ja tapahtumakeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää – ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan. Pickalan visio on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfkeskus, joka tuottaa pelaajille rennon, hauskan ja energisoivan golfkokemuksen.

Honkarakenne on laadustaan ja innovaatioistaan tunnettu hirsitalojen valmistaja. Talot syntyvät suomalaisena työnä Karstulassa 60 vuoden ja lukuisten innovaatioiden luomalla kokemuksella. Honkarakenteen intohimo on rakentaa luonnon parhaista raaka-aineista kestäviä taloja, joissa ihmiset asuvat ja voivat paremmin.

 

Lisätietoja:
Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
+358 40 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Marko Saarelainen
President, CEO
Honkarakenne Oyj
+358 40 542 0254
marko.saarelainen(a)honka.com

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf