Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Wihuri yhteistyöhön

15.02.2021 | Ajankohtaista

Pickala Golf Oy ja Wihuri-konserni ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa Pickala Golfin John Deere -kentänhoitokoneiden huoltotoiminnan tuotteistuksen ja oikeuden toimia Wihurin valtuutettuna huoltona. Jatkossa Pickala Golf saa uusimmat John Deeren kentänhoitokoneet ensimmäisenä Pohjoismaissa kokeilukäyttöön.

Suomen vetovoimaisin golfkenttä uudisti koko konekantansa John Deeren kentänhoitokoneilla vuonna 2018. John Deeren Suomen edustus siirtyi perheyhtiö Wihurille Hankkijalta vuoden 2019 lopussa. Nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa molempien osapuolien kasvutavoitteita ja toimii vankkana perustana huippuluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen pelaajille.

Pickala Golfissa on aina panostettu huoltoon ja huoltomme on Suomen paras. Sopimus on luonnollinen jatkumo kasvattaa liiketoimintaa vahvuusalueellamme. Huollon osaaminen ja laatu johti Wihurin kiinnostukseen avata uusia kumppanuusmahdollisuuksia huoltoliiketoiminnan osalta ja he hyväksyivät meidät sopimushuolloksi, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

 

Erittäin hienoa, että John Deeren ja Pickala Golfin tarina saa jatkoa. Yhteistyö Pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen kanssa on merkittävä niin John Deerelle kuin meillekin Wihurilla. On ollut ilo huomata, että Pickala Golf luottaa jatkossakin John Deere -golfkoneisiin ja myös Wihuriin, vaikka edustus on ollut meillä vain vähän yli vuoden. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta, kertoo Wihuri Oy Teknisen kaupan myyntipäällikkö Teemu Häkkinen.

 

Kumppanuus Wihurin ja John Deeren kanssa tuo luotettavuutta varaosatoimituksiin ja pääsyn huoltokoulutuksiin sekä maailmanlaajuiseen diagnostiikkajärjestelmään, joka tehostaa koneidemme ylläpitoa. Fakta on, että mitä paremmin pystymme huolehtimaan koneistamme, sitä paremmassa kunnossa kenttämme ovat. Sopimus on jo nyt lisännyt ympärivuotisen työn määrää ja olemme voineet työllistää kausityöntekijöitämme myös näin talvella, Pickala Golfin kenttämestari Markus Suojoki toteaa.

 

Uskon, että yhteistyö Wihurin kanssa tarjoaa meille lisää osaamista ja mahdollistaa liiketoiminnan laajentamisen uudelle tasolle. Näemme tulevan kehityksen suotuisana ja meitä innostaa nähdä, mitä uusia innovaatioita Wihuri ja John Deere tuovat Suomen markkinoille tulevaisuudessa, Pelkonen summaa.


Oy Pickala Golf Ab koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3- kentästä.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on Suomen markkinajohtaja ympäristönhoitokoneissa sekä työkaluissa ja osa kansainvälistä monialakonsernia Wihuria.

 

Lisätietoja
Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Teemu Häkkinen
Myyntipäällikkö John Deere Turf & Golf
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
044 272 0176
teemu.hakkinen(a)wihuri.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf