Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf juhlisti upeaa finaalisijaansa Urheilugaalassa

15.01.2021 | Ajankohtaista

Pickala Golf juhlisti voittajia ja upeaa finaalisijaansa 14.1.2021 järjestetyssä Urheilugaalassa. Sukella Urheilugaalan tunnelmiin ja lue toimitusjohtaja Janne Pelkosen kiitospuhe:

 

”Haluan kiittää niin omasta, Pickala Golfin kuin myös koko Suomalaisen golfin puolesta saamastamme tunnustuksesta Urheilugaalassa. Kiitos erityisen kovatasoisesta vastuksesta muille Vuoden Urheiluseura -ehdokkaille, finalisteille sekä myös onnittelut upealle voittajalle Tampereen Pyrinnölle.

Aivan ensimmäiseksi, annan kunniamaininnan kaikille Suomalaisille Urheiluseuroille. Te teette upeaa ja yhteiskunnallisesti erittäin merkittävää työtä. Onnittelen myös Tampereen Pyrinnön Jarmo ja Elisa Hakasta – olette loistava esimerkki kaikille siitä, mitä pitkäjänteisellä sekä sydämellä tehdyllä seuratyöllä voi saada aikaan!

Pickalalle ja Suomalaiselle golfille mukanaolo Vuoden Urheiluseura -kilpailun finaalissa on upea huomionosoitus, etenkin kun perinteikäs laji huomioidaan teemana olevan innovatiivisuuden kautta.

Golfalalla on ollut erinomainen draivi jo joitakin vuosia. Mieltäni lämmittää, että tämä työ saa myös ansaitsemansa huomioarvon. Haluankin osoittaa ison kiitoksen kaikille Suomalaisille golftoimijoille positiivisesta yhteistyöstä lajin eteen. Kiitos Golfliitto sekä golfyhteisöt nopeasta ja vastuullisesta reagoinnista koronapandemian aikana – Se loi pohjan kaikkien aikojen golfkaudelle. Tärkeimpänä haluan kiittää kaikkia Suomalaisia golffareita vastuullisesta pelaamisesta, jonka ansiosta kotimaan golfilla menee tänään paremmin kuin koskaan.

 

Keskiössä ihmiset

Pickalalalaiset, te olette upea ja intohimoinen heimo. Tämä palkinto on kunnianosoitus kaikille Pickalassa jo vuodesta 1987 alkaen eri rooleissa toimineille henkilöille. Kiitos kuuluu niin työntekijöille, luottamustoimissa mukana olleille, vapaaehtoisille, aktiiveille kuin muillekin joskus meillä pelanneille – Jokainen teistä on tuonut toimintaan jotain, mikä on muodostanut Pickalan sellaiseksi, kuin se tänä päivänä tunnetaan.

Minulla on ilo kiittää myös kaikkia työntekijöitämme, jotka ovat tehneet hienoa työtä jo pitkään, mutta erityisesti tämän vuoden osalta antaneet yhteisölle enemmän, kuin olisin työnantajana osannut pyytää.

Markus, Pekka, Sanna ja Kirsi – tiedätte, etten olisi pystynyt keräämään parempaa tiimiä lähelleni.

 

Urheilun merkityksellisyys

Lopuksi haluan vielä muistuttaa kaikkia urheilun mahdollisuuksista. Nämä koko maailmaa koskettavat poikkeusajat nostavat urheilua sekä urheiluseurojen merkityksellisyyttä ihmisten arjessa. Urheilu voi tulevaisuudessa toimia entistäkin vahvemmin ihmisten yhdistäjinä, olla kuin kirkko keskellä kylää – paikka, jossa voi tulla hyväksytyksi yhteisöön, liikkua, nauraa, riemuita, uskoa, ja jopa puhdistautua. Vaikka juuri tämä päivä ei olisi ollutkaan minun, seurani tai joukkueeni, aina tulee se seuraava päivä. Toivoon paremmasta huomisesta tiivistyy mielestäni urheilun erityispiirre. On kaikkien meidän vastuullamme, urheilujohtajat, työntekijät, vapaaehtoiset ja urheilijat, viedä tätä urheilun ilosanomaa eteenpäin. Sen kautta voimme nostaa urheilua yhä korkeammalle sekä kasvattaa sen merkityksellisyyttä yhteiskunnassamme.

Kiitos.”

 

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf